Oldal frissítése

Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 250GB - fekete

4,7 88 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 250GB - fekete

 

A Verbatim elegáns és nagyon gyors külső merevlemeze fejlett adattárolóként szolgál majd adataidnak vagy biztonsági mentéseidnek. Fényűző, fekete kivitelével és sima felületével gyönyörű kiegészítője lehet laptopnak vagy asztali számítógépnek. 250GB-os kapacitásával és kompakt méretével kényelmesen mozgathatod adataidat az irodai és otthoni gép között, anélkül, hogy felesleges helyet foglalna, így mindig kéznél van.

Valódi sebesség

Ez a hordozható meghajtó egy nagyon gyors USB 3.0 csatlakozón keresztül csatlakozik, ami természetesen visszafelé kompatibilis a régebbi USB 2.0-val. Bárki könnyen csatlakoztathatja a számítógéphez. Csak csatlakoztasd a meghajtót egy USB-porthoz, és másodperceken belül dolgozhatsz rajta, akárcsak egy normál merevlemezzel.

Nagyon gazdaságos

A Verbatim Store 'n' Go eszközök a Green Button energiagazdálkodó szoftverrel vannak ellátva. A szoftver leállítja a merevlemezt, ha éppen nem használod, ezáltal növelve a hatékonyságot és az energiatakarékosságot. Akár 3 energiatakarékos mód áll rendelkezésre. A Green Button ikonra kattintva az asztalon 10 perces időintervallumonként váltogathatod vagy teljesen kikapcsolhatod a szoftvert. A nagyobb biztonságot garantáló Nero BackItUp és Burn Essentials segítségével biztonsági mentést készíthetsz a számítógép merevlemezéről. 

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 250 GB (0,25 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 80 mm (8 cm)
Magasság 13 mm (1,3 cm)
Mélység 116 mm (11,6 cm)

Tömeg

Tömeg 150 g (0,15 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  DY307b1
Termékszám:  53190
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20