Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 500GB - ezüst

4,5 300 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Verbatim 2.5" Store 'n' Go USB HDD 500GB - ezüst

500 GB kapacitású külső USB-meghajtó, amely ideális megoldás a legkülönfélébb adatok átviteléhez, biztonsági mentések tárolásához vagy a számítógép tárolókapacitásának gyors bővítésére. Köszönhetően annak, hogy nagyon egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez, senkinek sem okozhat gondot a használata.  A merevlemezt elegendő csak csatlakoztatni a számítógép USB portjához csatlakoztatni, néhány másodpercen belül megjelenik a meghajtók között, és akkor úgy lehet vele dolgozni a számítógépen, mint egy normál merevlemezzel. A nagy kapacitásnak köszönhetően sok különféle adatot tárolhatsz rajta. A lemezhez több szoftvert is mellékelt a gyártó, amelyek közvetlenül a diszken találhatóak. Itt van például a Green Button szoftver, amely kikapcsolja tétlensége esetén, a lemezt, így segít némi energiát megtakarítani. A lemez ezen változata a legújabb nagy sebességű USB 3.0 csatolóval van felszerelve.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárhelykapacitás 500 GB (0,5 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 500 GB (0,49 TB)

Méret

Szélesség 80 mm (8 cm)
Magasság 15 mm (1,5 cm)
Mélység 121 mm (12,1 cm)

Tömeg

Tömeg 150 g (0,15 kg)

Szín

Szín Ezüst

Sorozat

Lemez sorozata Verbatim Store'n'Go

Tulajdonságok

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó Micro USB-B
Titkosítás AES-256
Anyag Műanyag
Csomag tartalma Kábel, Biztonsági mentési szoftver

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  DY307g2
Termékszám:  53021
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10