Oldal frissítése

Verbatim 2,5 "Store 'n' Go Ultra Slim USB HDD 500 GB - fekete

4,7 45 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Verbatim 2,5 "Store 'n' Go Ultra Slim USB HDD 500 GB - fekete

Ultra-vékony, hordozható merevlemez Verbatim Store 'n' Go Ultra Slim USB HDD 500 GB kiváló teljesítményű tároló USB 3.0 "Super Speed". Az USB 3.0 akár tízszer gyorsabb, mint az USB 2.0 (az USB busz sebessége), amely rendkívül gyors adatátvitelt útközben. A lemez is visszafelé kompatibilis az USB 2.0.Ultravékony Hordozható merevlemezek Store 'n' Go előre formázott FAT-32, és ezért azonnal használatra kész a Windows operációs rendszer és a Mac OS.
A nagyobb biztonság érdekében a mellékelt szoftver Nero BackItUp Essentials, amely lehetővé teszi, hogy biztonsági másolatot a merevlemezen a számítógép. Másolatot készíteni a fájlokat, mappákat és meghajtókat, amikor csak akarja, vagy tartalék jobb a biztonság, megtervezni és végrehajtani automatikusan egy adott időpontban.Nero BackItUp Essentials szoftver kompatibilis a Windows XP, Windows Vista és Windows 7 (nem kompatibilis a Mac OS).
Ultravékony Hordozható merevlemezek Verbatim Store 'n' Go funkció energiatakarékos program zöld gomb. A green Button szoftver szünetelteti a merevlemez, ha nem használjuk, ezzel is növelve a hatékonyságot és az energiatakarékosságra.Három energiatakarékos üzemmódot. Kezdeményezzen készenléti után 10-120 perc használat 10 percenként akár él. Azonnali aktiválás Készenléti állapotban dupla kattintással a green Button ikonra az asztalon. Is lehet állítani, hogy "Never Suspend the disk" (készenléti meghajtó soha ne indítsa).
Műszaki adatok:
felület:
USB 3.0 / 2.0/1.1
szoftver:
Nero BackItUp Essentials (nem kompatibilis a Mac OS)
green Button
 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 500 GB (0,5 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 80,5 mm (8,05 cm)
Magasság 10,5 mm (1,05 cm)
Mélység 116 mm (11,6 cm)

Tömeg

Tömeg 127 g (0,13 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Külső

Tulajdonságok

Külső interfész USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Memória cache 8 MB
Kód:  DY338p
Termékszám:  53150

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15