Oldal frissítése

Verbatim 2,5 "Store 'n' Go Gaming USB HDD 500 GB

5 4 értékelés

Verbatim 2,5 "Store 'n' Go Gaming USB HDD 500 GB

Külső USB-meghajtó 500 GB, amely úgy van kialakítva, hogy az igényeknek a számítógép játékos - gyors működés és elegendő kapacitással rendelkezik. Ez a hordozható, így vigye magával a fél vagy a társ. Köszönhetően egy nagyon egyszerűen csatlakoztatható számítógéphez mellett sikerül végre szinte mindenki - merevlemez elegendő csak csatlakoztatni az USB port a számítógépen, és néhány másodperc azonnal megjelenik. Akkor ez lehet dolgozni vele, mint egy hagyományos merevlemez a számítógépen. A nagy kapacitású lemezt emellett rendelkezik egy nagy mennyiségű különféle adatokat.

Ez a változat a lemez természetesen támogatja a legújabb nagy sebességű USB 3.0 interfész, amely lehetővé teszi, hogy futtatni játékokat közvetlenül a CD-ről.Mivel a magas átviteli sebességet késlekedés nélkül az átadásra nem kerül sor, és minden tökéletesen működik zökkenőmentesen. A meghajtó is kompatibilis az Xbox One és az Xbox 360-ra.

További információk:

Színek:
grafit szürke

Rendszer követelmények:
Port USB 3.0 / 2.0
Windows 2000 / XP / Vista / 7/8
Mac OS X 10.1 vagy újabb
Linux kernel 2.6 vagy újabb
Nero szoftver nem kompatibilis a Mac OS.

A csomag tartalma:
Külső USB merevlemez
USB 3.0 kábel
Útmutató az egyszerű kezdő

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 500 GB (0,5 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 121 mm (12,1 cm)
Magasság 15 mm (1,5 cm)
Mélység 80 mm (8 cm)

Tömeg

Tömeg 150 g (0,15 kg)

Szín

Szín Szürke

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  DY307g3a
Termékszám:  53188
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20