Oldal frissítése

Venztech V10 Pro+ LS

Kiegészítők a termékhez

Venztech V10 Pro+ LS

Élvezze a filmeket és a sorozatokat a modern idők legmagasabb színvonalán, és kényeztesse magát  óriási mennyiségű tartalommal a KODI-n keresztüli streameléssel! A Venzo V10 PRO+ LS  új lapkakészlettel, CPU-val, GPU-val és új, DDR4 típusú RAM-mal rendelkezik. Ezért teljesen készen áll az Ultra HD kompromisszum nélküli minőségre a kimenettel, amely 60 képet biztosít másodpercenként, 10-bites színekkel, így a legújabb kasszasikereket részletesen és maximális élességgel élvezheti. A NAS állomáson, számítógépen vagy külső tárolóeszközökön, például nagy kapacitású meghajtókon, jól hordozható pendrive meghajtókon vagy memóriakártyákon tárolt multimédia is lejátszható.

A Venztech V10 Pro+ multimédiás központ legfontosabb jellemzői

  • Modern multimédiás központ az Ultra HD TV-hez (4K kimenet 60 fps-sel HDMI 2.0-n keresztül)
  • Nagy teljesítményű hardver, négymagos CPU-val és 2 GB-os DDR4 RAM-mal a maximális zökkenőmentesség érdekében
  • Google Android operációs rendszer, amely hozzáférést biztosít a Google Play portálhoz (különböző szoftverek)
  • Formátumok széles skálájának támogatása (beleértve a legújabb H.265/HEVC-t)
  • Kétsávos WiFi kapcsolat (802. 11ac / b / g / n) + Gigabit LAN
  • A készülék csatlakoztatása 2× USB 2.0 gazdagépen és USB OTG-n keresztül
  • 3-in-1 illesztőprogram (klasszikus illesztőprogram, billentyűzet és Airmouse a kezed mozgatásához a képernyőn)

A multimédiás központtal a szórakozás soha nem áll meg

Ha véletlenül a videók és dalok házi készlete elfogy, azonnal továbbiakhoz juthatsz hozzá. A Venztech V10 Pro+ LS multimédia doboz operációs rendszerként a Google Androidot használja. Tökéletes előnyöket szerzett a felhasználó általi testreszabhatóság rugalmasságával, valamint számos olyan alkalmazással, amelyek az állomást pontosan azzá teszik, amivé akarják. Lenyűgözően sokféle szoftver áll rendelkezésre a különböző internetes szolgáltatások intuitív használatához és a kiváló játékélményhez a Google Play-en. A Venztech V10 Pro+ LS  teljesítménye biztosan elég mindehhez.


Kód:  VNZ001d2
Termékszám:  V10 PRO+ LS

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15