Oldal frissítése

Venz V10 Combi

4,4 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Venz V10 Combi

Kapcsolódjon ki kedvenc filmjeivel és sorozataival a legjobb minőségben és hagyja, hogy a KODI platformon elérhető tartalmak magukkal ragadják. A Venzo V10 támogatja az Ultra HD technológiát és képes megjeleníteni 60 képkockát másodpercenként. Így felvételei a részletgazdagság mellett kifejezetten élesek is lesznek. Digitális tartalmait NAS-ról, számítógépről vagy olyan külső adathordozókról is bármikor lejátszhatja, mint például egy pendrive vagy egy memóriakártya.

Legfontosabb jellemzők

  • Modern multimédia központ (Ultra HD, 4K 60 fps)
  • Google Android operációs rendszer, Google Play hozzáférés
  • Széles támogatás (köztük: H.265/HEVC)
  • Hálózati megosztás - Samba és DLNA streaming protokoll + KODI
  • Lejátszás USB-ről és memóriakártyáról (3× USB + micro SD)
  • Angol nyelvű menü
  • 3-in-1 távirányító és FlyMouse funkció

Végtelen szórakozás

Ha már rendelkezik otthoni videó és hang lejátszására alkalmas eszközzel, akkor most szintet válthat. A multimédiás központ a Google Android operációs rendszerét használja. Népszerűségét főleg rugalmasságának és a számtalan praktikus alkalmazásnak köszönheti. A Google Playen keresztül elérhető applikációk száma pedig gyakorlatilag végtelen. Legyen szó internetes szolgáltatásokról vagy videójátékokról.

Egyszerű kezelhetőség

A vezérlést megkönnyíti az egyedülálló 3-in-1 kétirányú távirányító használata. Míg a vezérlő egyik oldalán egy klasszikus távirányító gombjai találhatók, a másikon egy QWERTY billentyűzet. Az illesztőprogram úgynevezett FlyMouse funkcióval is rendelkezik. Így az egér mozgatásával akár a térben is foroghat.

 
Kód:  VNZ001a
Termékszám:  V10 Combi
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20