Oldal frissítése

Vélemények: Zyxel WRE6505V2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Zyxel WRE6505V2 témával kapcsolatban? Nálunk 19 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Zyxel WRE6505V2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Zyxel WRE6505V2 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Zyxel WRE6505V2 - WiFi extender
Zyxel WRE6505V2
Kérés esetén megrendeljük
12 190 Ft
Kosárba
Peter, Brno 27flag
Értékelve: 2024. 01. 01., változat: Zyxel WRE6505V2
Hitelesített vásárlás
Mechanikai kialakítás szép, kompakt. Az elvártaknak megfelelően működik. Szoftver az árkategóriában valószínűleg kiváló. Például rendelkezik az adóteljesítményre, a MAC-cím szerinti hozzáférés-szabályozásra stb. vonatkozó beállításokkal. Az 5GHz-es hálózat csak egy adott helyiségben működik, ami a fal anyagától is függ, de a behatolási képesség ezen a frekvencián általában rosszabb, de ez egyben előny is. Nincs szükségem arra, hogy wifit sugározzak a szomszédoknak a lakóházamban, és a sugárzás kiterjesztése a második szobába elegendő az én esetemben. Firmware csak a 2018-as és újabb firmware nem. Miután csatlakoztattam egy sok hálózati porttal és Win11-gyel rendelkező számítógéphez, nem volt lehetséges csatlakozni a készülékhez. A kézikönyvben említett címre küldött PING sem működött. Miután kikapcsoltam az összes többi hálózati portot (kivéve azt a portot, ahová a bővítő kábellel csatlakozott) és a wifit a számítógépen, minden rendben működött. A készülék firmware-je sem működött mindig optimálisan. Az egyes elemek beállításai hajlamosak voltak visszaállni a korábbi beállításokra, ezért folyamatosan újra kellett ellenőrizni, hogy a beállítások megmaradtak-e. Sajnos, ezt a bővítőt az anyósomhoz fogom vinni. A termék rendben van, de ez sem nekem való.
Mechanikai kialakítás szép, kompakt.
Az elvártaknak megfelelően működik.
Szoftver az árkategóriában valószínűleg kiváló
Firmware csak a 2018-as és újabb firmware nem.
Miután csatlakoztattam egy sok hálózati porttal és Win11-gyel rendelkező számítógéphez, nem volt lehetséges csatlakozni a készülékhez.
A készülék firmware-je sem működött mindig optimálisan.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 29., változat: Zyxel WRE6505V2
Hitelesített vásárlás
ár/teljesítmény
nem az, amit kerestem, remélhetőleg másoknak is jó szolgálatot tesz.
0 ×Jelentés
Petra, Litvínovflag
Értékelve: 2023. 04. 25., változat: Zyxel WRE6505V2
Hitelesített vásárlás
Azt hiszem, gyors, de nem tudom csatlakoztatni a wifire.
Úgy vélem, a többiek informatikai szempontból alkalmasabbak, gratulálok.
Bárcsak az utasítások nyolc mondatnál kicsit részletesebbek lennének. A wifin nem úgy jelent meg, mint a képen. A kért oldal nem tudott betöltődni, így ez nekem szívás.
0 ×Jelentés
Branislav, Kvetoslavovflag
Értékelve: 2020. 11. 26., változat: Zyxel WRE6505V2
Hitelesített vásárlás
Maly
A lámpák kikapcsolhatók, így éjszaka nem zavarják a világítást.
Egyszerű insatalacia
5ghz-en a jel csak abban a helyiségben erősödik, ahol csatlakoztatva van.
Nagy sebességcsökkenés
Ha mindkét hálózat be van kapcsolva, elég meleg lesz
0 ×Jelentés
Miloš, Praha 1 - Nové Městoflag
Értékelve: 2020. 11. 18., változat: Zyxel WRE6505V2
Hitelesített vásárlás
Jól működik, könnyű átvitel dugóról dugóra
A routerrel/modemmel való párosításhoz szükséges utasítások nem ideálisak, az eljárás a router típusától függ. Van egy norvég nyelvű szemléltető videó a youtube-on: )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15