Oldal frissítése

Vélemények: Zhiyun Crane M2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Zhiyun Crane M2 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Zhiyun Crane M2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Zhiyun Crane M2 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Zhiyun Crane M2 - Stabilizátor
Zhiyun Crane M2
Megszűnt
MAPECO, s.r.o., Košice - Juhflag
Értékelve: 2022. 01. 05., változat: Zhiyun Crane M2
Hitelesített vásárlás
Ezt a stabilizátort elsősorban azért vettem meg, mert a gyártó szerint teljes mértékben kompatibilis a Sony Alpha 6400-zal. Elégedett voltam a termékkel, amíg el nem kezdtem használni egy külső mikrofonnal való beállításban. Először azt hittem, hogy a probléma a Rollei mikrofonnal van, amit szintén itt vettem Alza-ban. Ezért két különböző Rode-mikrofont kértem kölcsön egy profi videós szakembertől. Az egyik aktív, a másik passzív. Mindhárom esetben a Sony Alpha 6400 + Crane M2 + külső mikrofon beállításnál a videón jól kivehető sípolás hallható. Videók az összehasonlításhoz itt: 1. Sony Alpha 6400 fényképezőgép + reklámozott Crane M2 belső kameramikrofon: https://photos. app. goo. gl/kZXXrw7XEqapSxBBS6 2. Sony Alpha 6400 fényképezőgép + reklámozott Crane M2 + Rhode külső mikrofon (tiszta nyikorgás a háttérben): https://photos. app. goo. gl/xgHspMLC5GNjhYVE6 3. Sony Alpha 6400 fényképezőgép + Rhode külső mikrofon: https://photos. app. goo. gl/A8gjCc2YxLrEZ1gw6 Ezeket a videókat is átadtam az Alza-nak a követelés részeként. A panasz eredeti leírásában azt írtam, hogy rendelkezésre állnak. Egy hónapig nem történt semmi az alzában, a panasz státusza "megoldásban" volt. Tegnap, 4.1.2022-ben felhívtam őket, hogy elmondjam, mi történt. Azt mondták, hogy mivel az árut a cégem számára vásároltam, a 30 napos határidő nem vonatkozik a követelésre. Ráadásul azt mondták nekem, hogy az igényt elutasították, mert a hiba nem volt nyilvánvaló. Ezért azt mondtam az üzemeltetőnek, hogy a fent említett videókkal fogom ellátni őket. Küldött nekem egy e-mailt, amelyre válaszul elküldtem a fenti linkeket. Csak azt a választ kaptam, hogy a kérelmet elutasították - senki sem vette a fáradságot, hogy megnézze a videókat. Ezért még egyszer válaszoltam nekik, hogy ha megnézték a videókat, és hogy esetleg be tudnám mutatni a problémát valakinek a kirendeltségen, ha az nem mutatkozott meg a szervizben. Ma reggel kaptam egy választ, hogy jöjjek el a kassai kirendeltségre az áruért. Nagyon köszönöm az ilyen bánásmódot.
sipítozás a videón, amikor külső mikrofonnal veszünk fel.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10