Oldal frissítése

Vélemények: YORK ablaktörlő 30 × 18 cm (színkeverék)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) YORK ablaktörlő 30 × 18 cm (színkeverék) témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) YORK ablaktörlő 30 × 18 cm (színkeverék) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) YORK ablaktörlő 30 × 18 cm (színkeverék) megvásárlása után te is írsz értékelést.
YORK ablaktörlő 30 × 18 cm (színkeverék) - Ablaklehúzó
YORK ablaktörlő 30 × 18 cm (színkeverék)
Raktáron > 20 db
690 Ft
Kosárba
Veronika, Domoušiceflag
Értékelve: 2024. 03. 12., változat: YORK ablaktörlő 30 × 18 cm (színkeverék)
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
tökéletesen letörölhető, nem kell az üveget utána polírozni
0 ×Jelentés
Leoš, Praha 5 - Jinoniceflag
Értékelve: 2023. 10. 29., változat: YORK ablaktörlő 30 × 18 cm (színkeverék)
Hitelesített vásárlás
a facsaró elhajlik, a gumi kemény, nem lehet vele ablakot mosni, nem ajánlom megvételre, visszaviszem az árut
0 ×Jelentés
Vladimír, Opavaflag
Értékelve: 2023. 04. 03., változat: YORK ablaktörlő 30 × 18 cm (színkeverék)
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ez az ablaklehúzó meglepett engem az árával és a gumi minőségével, amellyel könnyen és gyorsan letörölhető a víz a felületről. A facsarót úgy tervezték, hogy a lehető legfunkcionálisabb és leghatékonyabb legyen az ablakok tisztításában. Ennek az ablaklehúzónak az egyik legjobb tulajdonsága a kiváló minőségű gumi, amely könnyen és gyorsan eltávolítja a vizet az ablaküvegről. Ez a gumi minőségi anyagból készült, amelynek tartósnak és hosszú élettartamúnak kell lennie. Sajnos a facsarónak is van néhány problémája, amelyeket meg kell említeni. Az egyik az a tény, hogy a facsaró funkcionális része elmozdulhat a fogantyúhoz képest, ami kissé kényelmetlen lehet a használat során. Egy másik probléma, hogy a facsarónak nehéz dolga lehet a formázott üveggel, például az autóablakokkal. Ha tehát különböző alakú ablakai vannak otthonában, akkor ennek a facsarónak a használata kissé korlátozott lehet. Összességében ezt a facsarót inkább a sima felületű, normál ablakokhoz ajánlanám, ahol funkcionálisnak és könnyen használhatónak kell lennie. Ha azonban önnek öntött felületű ablakai vannak, vagy a funkcionális rész instabilitásával kapcsolatos problémái vannak, akkor jobb lehet, ha más megoldást választ. Alacsony ára és minőségi gumija miatt azonban ez az ablaklehúzó jó választás lehet azok számára, akiknek egy alapszintű és megbízható ablaklehúzóra van szükségük. (És igen, ezt a kritikát az én AI-m írta, mert egy ablaktisztítóról ilyen átfogó kritikát írni igazi munka: ) )
Olcsó
az öntött üveg probléma
0 ×Jelentés
Michal, Brnoflag
Értékelve: 2022. 11. 03., változat: YORK ablaktörlő 30 × 18 cm (színkeverék)
Hitelesített vásárlás
Olcsó
tényleg csak egyenes ablakokhoz
nem sok egy autóhoz
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15