Oldal frissítése

Vélemények: YEELIGHT OBSID RGBIC Lightstrip

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) YEELIGHT OBSID RGBIC Lightstrip témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) YEELIGHT OBSID RGBIC Lightstrip termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) YEELIGHT OBSID RGBIC Lightstrip megvásárlása után te is írsz értékelést.
YEELIGHT OBSID RGBIC Lightstrip - LED szalag
YEELIGHT OBSID RGBIC Lightstrip
Raktáron > 5 db
24 490 Ft
Kosárba
Vojtěch, Zlínflag
Értékelve: 2024. 05. 28., változat: YEELIGHT OBSID RGBIC Lightstrip
Hitelesített vásárlás
A szíj néma szíjként használható, de amikor megpróbáltam csatlakoztatni egy okosotthonhoz, elkezdtek történni a dolgok. A széles körben népszerűsített Matter, amely állítólag az összes okoskészüléket egy alkalmazásban egyesíti, nem működik valamilyen központ nélkül, például, mint egy okoshangszóró a Google-tól, ami persze nincs nálam. Nem tudtam hozzáadni a klasszikus Yeelight alkalmazáshoz. Csak a régiben nem jelent meg, az újban viszont igen, így már van egy harmadik alkalmazásom egy másik dologhoz, és mivel a Yeelight állomás egy új alkalmazás, nem is lehet normálisan csatlakoztatni a Google-n keresztül itthon. De amikor valahogy sikerült mindent beüzemelni, meg akartam próbálni a színek szinkronizálását a monitoron lévőkkel, de ez egyáltalán nem volt lehetséges, még csak nem is. Lehet, hogy rosszul van beállítva a WiFi, de egyszerűen nem tudtam működni. És nem vagyok technológiai analfabéta.
Jó fényerő
Szép Yeelight állomás alkalmazás
Erős ragasztó
Az AC/DC adapter magas frekvencián sípol (nem darabhiba)
Nem tudtam csatlakozni a Google kezdőlapjához, mert nem tudtam hozzáadni a hevedert a piros Yeelight alkalmazáshoz
Mi értelme,, számít,, ha ehhez gomba kell?
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05