Oldal frissítése

Vélemények: Yeelight Arwen Ceiling Light 450C

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Yeelight Arwen Ceiling Light 450C témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Yeelight Arwen Ceiling Light 450C termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Yeelight Arwen Ceiling Light 450C megvásárlása után te is írsz értékelést.
Yeelight Arwen Ceiling Light 450C - Mennyezeti lámpa
Yeelight Arwen Ceiling Light 450C
Raktáron
42 370 Ft
31 700 Ft
Kosárba
Jana, Hulínflag
Értékelve: 2024. 01. 11., változat: Yeelight Arwen Ceiling Light 450C
Hitelesített vásárlás
addig semmi
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 11. 08., változat: Yeelight Arwen Ceiling Light 450C
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Egész jó...
Más lámpákkal szemben ehhez + párosítható egy külön fali bluetooth kapcsoló is, így ha lekapcsoltad a "falon" akkor is vissza tudod kapcsolni a másik távirányítóval vagy telefonnal stb. (igaz ez +3000ft kb, de megéri, elemes, öntapadós, tépőzáras) Ha jól emlékszem 3 évet írnak az elemre. Én csak 1 hónapja kapcsolgatom, de nagyon sokat, eddig még nem merült le az elem : ) Nagyon erős fénye van, 25nm es szobába még sok is.
Többi a hátrányoknál...
Relatív drága a tudásához képest. A hozzá dobozban kapott távirányítóval csak 5 fokozatban állítható a lámpa színhőmérkséklete, számomra túl nagy és pont nem jó lépésekben. Ugyan így a külön hozzá megvásárolható fali kapcsolóra is igaz ez , kb 3000ft, de ajánlom, mert ha nem veszed meg hozzá és a fali hagyomágyos kapcsolóval lekapcsolod, áram híján már be nem tudod bekapcsolni távval vagy telefonnal... A fényerő is csak viszonylag nagy lépésekben állítható 5 fokozatban a bluetooth távval/fali kapcsolóval. Az app-ban sokkan finomabban szabályozható minden, az RGB is. Az RGB tényleg csak hangulatvilágításra jó. Nagyon gyenge, csak teljes sötétben látni valamit a fényéből. Elemet nem adnak a hozzá járó távirányítóhoz sem, ezt előre be kell szerezni CR2032 (mint ami asztali számítógépek alapjapjába kell) Az RGB felkapcsolásakor zúgó, sistergő hangot ad a lámpa, normál fénynél néma. Csak ha teljes csend van akkor zavaró. Áramszünet esetén a lámpa bármit is állítasz be(hogy jegyezze meg az utolsó állapotot) , ha újra lesz áram be fog kapcsolni egy nagyon halvány meleg fehér fénnyel moon módba. (nálunk sok az áramszünet, engem zavar) Egyébként a fali kapcsoló is CR2032 elemmel működik, ahhoz sem jár elem. Nem kell fúrni, kétoldalú ragasztó + tépőzáras megoldás. Ennek a szétszerelése, hogy elemet rakj bele egy kicsit kinlódás. (Elég furán mutat 2db kapcsoló egymás felett, de meghagytam a fali 230V os kapcsolót, hogy tudjam ramtalanítani ha kell... ) A fő "fehér" fényerő minimum fényerelye túl magas nekem, nem lehet teljesen szabályozni a 0-ig. Ezt úgy oldom meg, hogy az úgynevezett moon módba állítom ott ráadom a max fényerőt és hozzá valami világos RGB fényt, mert ez a moon mód full sárga fényű csak. Ez így macerás és még így sem érem el a megfelelő köztes fényerőt. Garancia idő lejárta után módosítani fogom a ledekre jutó áramot, a max fényerő nekem ritkán kell, de legalább majd jobban visszatudom venni a fényerejét jobban. Egyenlőre firmware mod-ot nem találtam hozzá. Van hozzá windows pc-s vezérlőprogi is pl a Microsoft store ban is van, Yeelight Control a neve, de taláni más néven is amúgy. Jah és lehet csak nekem szokatlan, de minden más ledes fényforrásomhoz képest a színhőmérkséklete nagyon hideg, csak szinte a legutolsó, legmelegebb állásban hasonlít a többi 3000k színhőmérksékletű lámpáim fényére, de itt már a max fényerő kicsit kevés, mert ugye a főfényt egy hidehgehér és egy melegfehér "ledpárból" keveri. Ez mind nagyon szubjektív, a többi családtagnak minden ok vele : ) Egyedül az RGB fényerőre panaszkodtak ők is, de ezen majd javítok ha lejárt a garidő.
0 ×Jelentés
Lukáš, Týn nad Vltavou 1flag
Értékelve: 2023. 10. 08., változat: Yeelight Arwen Ceiling Light 450C
Hitelesített vásárlás
Nagyon könnyen telepíthető.
Ez egy nagyszerű lámpa.
A mennyezeten lévő fény nagyon szép.
Nem támogatja az Apple HomeKit-et! Ezért visszatért.
0 ×Jelentés
Vásárló, Nyulflag
Értékelve: 2023. 10. 06., változat: Yeelight Arwen Ceiling Light 450C
Hitelesített vásárlás
Igazából sajnálatos, hogy a HomeKit kompatibilitás felvan tüntetve, mert valójában nem tudja. A lámpa -ki -be kapcsolására lehet Siri-nek parancsot beállítani, de azon kívül hangvezérléssel így mást nem lehet. Más oldalon azt írják, hogy az S széria az, ami megkapta a teljes támogatottságot. Ettől eltekintve tökéletesen működik és praktikusan is felszerelhető. A 4 csillag csak a HomeKit megtévesztése miatt van.
Egyszerű felszerelés
Változtatható meleg és hideg fény között
Az Ambilight, ad neki egy kis feelinget
Sok előre beállított mód közül lehet választani
Google Home-al könnyen párosítható
Nincs Apple HomeKit támogatás a leírással ellentétben
A távirányító párosításával többre mész egy youtube videóval
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 19., változat: Yeelight Arwen Ceiling Light 450C
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű mennyezeti lámpa, megfelel az elvárásoknak
egyszerű telepítés
környezeti fény
magas fénysűrűség
a csomagban lévő meghajtó akkumulátor nélkül van
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15