Oldal frissítése

Vélemények: YATO Festékréteg vastagságmérő

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) YATO Festékréteg vastagságmérő témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) YATO Festékréteg vastagságmérő termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) YATO Festékréteg vastagságmérő megvásárlása után te is írsz értékelést.
YATO Festékréteg vastagságmérő - Digitális teszter
YATO Festékréteg vastagságmérő
Raktáron 2 db
15 590 Ft
Kosárba
Petr, Červený Kostelecflag
Értékelve: 2024. 03. 13., változat: YATO Festékréteg vastagságmérő
Hitelesített vásárlás
A terméket azért vettem, hogy megmérjem a fényezésemet, amikor autóvásárlást tervezek. Ne tedd, ez nem segít rajtad. A vastagság 0 vagy 0,1 lesz. De ez nem elég, legalább 2 tizedesjegy pontossággal kell mérni.
csak egy tizedes értéket mér. A festék vastagságának mérésére teljesen használhatatlan.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15