Oldal frissítése

Vélemények: Yaber L1 portable

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Yaber L1 portable témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Yaber L1 portable termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Yaber L1 portable megvásárlása után te is írsz értékelést.
Yaber L1 portable - Projektor
Yaber L1 portable
Kérés esetén megrendeljük
62 390 Ft
Kosárba
Ivana, Brnoflag
Értékelve: 2024. 04. 14., változat: Yaber L1 portable
Hitelesített vásárlás
Kb. 3 hónap használat után a lencse belülről teljesen eltömődött a porral és lehetetlen tisztítani, középen barna folt nő (a projektor belsejében lévő LCD hibája), a reklamációt napra pontosan 30 napra megoldották és azzal utasították el, hogy a műanyag test felső oldala karcos, a lencse kívülről tiszta. Kerülje el a hatalmas áramköröket, és ezzel pénzt és idegeket takaríthat meg. Az Alza nyilvánvalóan nem vállal felelősséget az általa eladott árukért, így nincs értelme pénzt szórni a levegőbe.
olcsó
kompakt
a pornak a környezettől való elkülönítése egyáltalán nem lehetséges
a projektorhoz mellékelt használati útmutató és tisztító készlet nem a projektorhoz készült.
Az LCD kijelző már 3 hónap használat után elromlik
a por összegyűlik a kijelző és a belső keret között, amit lehetetlen megtisztítani
Az engedélyezett szolgáltatás elküldi a szart azzal a ténnyel, hogy a kivetítőnek van egy karcolás a testen, és hogy az optika tiszta, teljesen figyelmen kívül hagyják a követelés pontjait, és elutasítják azt.
jobb, ha kutakodik, és olyan márkájú projektort vásárol, amelynek neve van, nem pedig egy kínai no-name, amely nem törődik a kereskedelmi törvényekkel.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20