Oldal frissítése

Vélemények: XtendLan Beltéri WiFi okos konnektor, fogyasztásmérés, TUYA

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) XtendLan Beltéri WiFi okos konnektor, fogyasztásmérés, TUYA témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) XtendLan Beltéri WiFi okos konnektor, fogyasztásmérés, TUYA termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) XtendLan Beltéri WiFi okos konnektor, fogyasztásmérés, TUYA megvásárlása után te is írsz értékelést.
XtendLan Beltéri WiFi okos konnektor, fogyasztásmérés, TUYA - Okos konnektor
XtendLan Beltéri WiFi okos konnektor, fogyasztásmérés, TUYA
Raktáron 1 db
5 690 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 08., változat: XtendLan Beltéri WiFi okos konnektor, fogyasztásmérés, TUYA
Hitelesített vásárlás
Az otthoni asszisztensben használt, párosítás után nagyszerűen működik.
Ára
Az áramfogyasztás mérése
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 12. 18., változat: XtendLan Beltéri WiFi okos konnektor, fogyasztásmérés, TUYA
Hitelesített vásárlás
A Gosund EP2 helyett kerestem egy olyan készüléket, amely véletlenszerűen kikapcsol, amikor bekapcsol (rendkívül bosszantó), és hiba után beállítja az utolsó állapotát (nem alkalmas az én használatomra). A Tuya alkalmazásban van egy "relé állapot" elem az XtendLan számára, amely a fent említett funkciót jelenti az állapot beállítására áramkimaradás után. Három értékkel rendelkezik: "OFF", "ON", "Remember last status", azonban a valóságban ez egy OFF és két ON (az utolsó állapotra való emlékezés nem működik - mindig ON). Hagyományosan (valószínűleg az összes kínai WiFi aljzat jellemzője) a relé teljesen logikátlanul nyitja a semleges vezetéket, azaz. a fázisvezeték még mindig a készülékhez van csatlakoztatva, ami bizonyos alkalmazásokban problémát jelenthet (a biztonsági kockázatokról nem is beszélve) - mégis van egy megfelelőségi nyilatkozat a használati utasításban: -). Az aljzat "teljesítménymérést" is kínál. Legalábbis referenciaként hasznos, nem hasonlítottam össze a valós értékekkel. Nagyra értékelem a nagy gombot a kézi vezérléshez.
Nem kapcsol ki véletlenszerűen bekapcsoláskor, mint pl. Gosund EP2.
Az áramkimaradás utáni állapot beállítható.
Tuya kompatibilis.
Védőtűvel rendelkezik.
Nagyobb vezérlőgomb (kb. 13 mm).
A fogyasztás mérése.
A semleges vezetéket kapcsolja le, a fázisvezetéket nem.
A szögletes forma nem teszi lehetővé több eszköz egymás melletti elhelyezését egy szabványos többfiókos fiókban.
Az áramkimaradás előtti utolsó állapotra való emlékezés nem működik.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10