Oldal frissítése

Vélemények: Xiaomi Shaver S101

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Xiaomi Shaver S101 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Xiaomi Shaver S101 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Xiaomi Shaver S101 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Xiaomi Shaver S101 - Borotva
Xiaomi Shaver S101
Raktáron > 5 db
9 290 Ft
Kosárba
Miroslav, Radniceflag
Értékelve: 2024. 01. 31., változat: Xiaomi Shaver S101
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Van egy második gépem is ettől a gyártótól. Régebben a Philips és rövid ideig a Braun készülékeket használtam. Végül úgy találtam, hogy a xiaomi felel meg nekem a legjobban, a borotválkozási tulajdonságaival, az akkumulátor élettartamával és ráadásul kellemes árával. Az S101-es típus a legegyszerűbb, de semmi lényegeset nem hiányolok belőle. Nekem már több éve van egy S500-asom otthon, és elégedett vagyok vele - még a drágább versenytársakhoz képest is.
- a xiaomi borotvák legegyszerűbbje
- akkumulátor élettartama töltésenként
- nagyon tisztességes teljesítmény
- ár
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05