Oldal frissítése

Vélemények: Xiaomi Robot Vacuum X20+

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Xiaomi Robot Vacuum X20+ témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Xiaomi Robot Vacuum X20+ termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Xiaomi Robot Vacuum X20+ megvásárlása után te is írsz értékelést.
Xiaomi Robot Vacuum X20+ - Robotporszívó
Xiaomi Robot Vacuum X20+
Raktáron > 5 db
195 990 Ft
Kosárba
Jiří, Chabařoviceflag
Értékelve: 2024. 05. 15., változat: Xiaomi Robot Vacuum X20+
Hitelesített vásárlás
Remek 🥳🙂
Gyönyörűen porszívózik
rendben
AJÁNLOTT
tisztítási sebesség
Semelyik
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 29., változat: Xiaomi Robot Vacuum X20+
Hitelesített vásárlás
Mind az X10+, mind az X20+ tökéletes gép az ár-érték arányt tekintve. Ha azt fontolgatja, hogy melyik modellt vásárolja meg, akkor az újabb X20+-t ajánlom. Én csak akkor választanám az X10+-t, ha több kisebb szőnyeggel vagy olyan helyekkel rendelkezik, amelyeket nem mossa fel. Az X20+ esetében feltételezhető, hogy egyes szoftverfunkciókat a jövőben az alkalmazás és a porszívó szoftverének frissítésével oldanak meg.
Nagyobb tisztító- és szennyvíztartály az előző X10+ modellhez képest
Lehetőség a vákuum üzemmód bekapcsolására a felmosás előtt. Különösen nagyra fogja értékelni, amikor a háziállatok szőrét porszívózza. Az X10+ nem rendelkezik ezzel az üzemmóddal, és a porszívó a már felporszívózott területre fújja a szőrszálakat, amelyeket aztán felmos.
Kevesebb zaj az X10+-hoz képest még a legerősebb üzemmódban is.
Lehetőség az automatikus mopszárítás kikapcsolására a felmosás befejezése után. Az X10+ nem.
Öntisztító funkció, amely riasztja a szerkezetet és könnyebben tisztítható. Az X10+ nem rendelkezik ezzel a funkcióval.
Lehetőség a rámpa eltávolítására és mosogatógépbe helyezésére. Az X10+ nem engedi ezt, és egy idő után a rámpa nagyon koszos lesz.
Kompatibilis az X10+ tartozékokkal (kefék, táskák stb.)
Az állomás mérete kissé nagyobb az X10+-hoz képest (ez nem negatívum, hanem a tartályok nagyobb térfogata miatt van).
Az állomás tetején nincsenek érintőgombok, azaz amikor ki kell venni a porszívót az állomásból, azt kézzel kell megtenni, az X10+-nak van egy gombja, amely kiváltja a porszívó kilépését.
Az X10+-hoz képest jelentős különbségnek tartom az automatikus felmosófelhúzás hiányát a szőnyegre való ütközés esetén. Az X20+ készüléket kifejezetten kemény padlókhoz tervezték. Az X20+ esetében ez az alkalmazásban úgy oldható meg, hogy a térképen beállítja a szőnyegek elhelyezkedési zónáit, majd beállítja a feltételeket. Ez nem megoldhatatlan probléma, de az X10+ ebben a tekintetben automatikusan és hibátlanul működik.
Az X20+ csak három beállítással rendelkezik a felmosás közbeni tisztításhoz (5m2, 8m2 vagy 10m2 után), és másként nem állítható be. Az X10+ lehetővé teszi, hogy szobánként vagy max. 20m2-enként állítsa be.
Csak hideg levegővel szárítsa meg a felmosórongyokat. (talán nem hátrány, mivel a baktériumok nem szaporodnak el utána, viszont a száradási idő meghosszabbodik) a beállítás lehetősége 2-12h között.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20