Oldal frissítése

Vélemények: Xiaomi Robot Vacuum X10 EU

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Xiaomi Robot Vacuum X10 EU témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Xiaomi Robot Vacuum X10 EU termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Xiaomi Robot Vacuum X10 EU megvásárlása után te is írsz értékelést.
Xiaomi Robot Vacuum X10 EU - Robotporszívó
Xiaomi Robot Vacuum X10 EU
Pillanatnyilag nem elérhető
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 03. 13., változat: Xiaomi Robot Vacuum X10 EU
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Ár-érték alapján
Az applikáción belül sok beállítási lehetőség van, pl. tiltott zóna, csak a kijelölt területet porszívózza, hol milyen erősséggel szívjon. A porszívó megfelelő karbantartás mellett jól végzi a takarítást, azt is jelzi, ha vmi baja van. Ha valahol tükör miatt takarítandó területet érzékel, azt tiltó fallal le lehet fixen blokkolni, hogy ne akarjon állandóan arra menni.
Nem minden magasabb szőnyegre megy fel, függ a sörték sűrűségétől, puhaságától is.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 27., változat: Xiaomi Robot Vacuum X10 EU
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Automatikusan, előre beállított időpontokban takarítja a lakást, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
Magától üríti a porttartályt, így hetekig rá sem kell néznem, magától kikerüli az akadályokat, figyelembe veszi a a falakat, tiltott zónákat.
Az applikációban a virtuális falak mozgatása nehézkes, ezen még lehetne javítani.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20