Oldal frissítése

Vélemények: XGIMI AURA

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) XGIMI AURA témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) XGIMI AURA termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) XGIMI AURA megvásárlása után te is írsz értékelést.
XGIMI AURA - Projektor
XGIMI AURA
Raktáron 1 db
975 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 17., változat: XGIMI AURA
Hitelesített vásárlás
tapasztalatok két év használat után
chromecasting
csatlakozás
Hang
vetítési távolság
hihetetlen átlós
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 04., változat: XGIMI AURA
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Ámulatba ejtő kép, zseniális hangzással. Csak ajánlani tudom. Igen, az ára is ámulatba ejtő, de érdekes hogy az emberek simán vesznek egy telefont vagy TV-t 500ért és ott nem fontolgatják az árat. Ez nem TV, ez egy lézer projektor hatalmas képpel és nincs akkora fal a házban amit ne tudna beteríteni. Igen ez nem egy OLED de projektorhoz képest fantasztikus feketéket össze tud hozni HDR10-zel. LG PH450UG-t váltottam erre. Az is zseniális a maga nemében.
Akár 150 colos kép 2000 lumen feletti fényerővel.
Gyönyörű hangzás, nem kell extra hangrendszer, ha nem nagyok az igényeid. A hangja a HK GO +Play hangzásával és erejével megegyező. 50% fölé csak tesztként tekertem fel a hangerőt. Egy 20m2-es szobában 30%os hangerővel élvezhetőek a filmek.
Egyszerűen lenyűgöző.
HBO, Disney+, YouTube mindegyik támogatja a HDR10-et amivel tényleg fantasztikus a kép.
Ez nem egy natív 4k de nem lehet észrevenni a képén hogy ez egy FHD pixelshift-es kivetítő.
3D-t is remekül kezeli. Dlp link-es szemüveg kell hozzá de érdekes módon egy régebbi Acer szemüveggel nem működik. Az LG-vel simán ment és ott is ugyan ez a technológia. 2D-ből nem tud 3D-t konvertálni, csak a 3D-s tartalmat kivetíteni, de abból mindet tudja.
Egyértelműen az ára, de nem bántam meg.
Aki olyan projektort keres amin minden beállítás aprólékosan be lehet állítani annak javaslom hogy nézze meg inkább a Formovie Theatert (persze ott nincs 3D
0 ×Jelentés
Lukáš, Chabařoviceflag
Értékelve: 2023. 03. 29., változat: XGIMI AURA
Hitelesített vásárlás
Könnyen használható, szuper 4K kép akár 150" méretig
Abszolút mindent lejátszik.
Alkalmazások a Google play áruházban
Voyo, Netflix, Disney+, O2TV, Youtube és még sok más.
Hihetetlen hangzás. Harman Kardon
Android 10 operációs rendszerrel fut
Csak az ár: )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15