Oldal frissítése

Vélemények: Wuben T103 Pro

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Wuben T103 Pro témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Wuben T103 Pro termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Wuben T103 Pro megvásárlása után te is írsz értékelést.
Wuben T103 Pro - Zseblámpa
Wuben T103 Pro
Megszűnt
Vásárló, GYŐRflag
Értékelve: 2023. 05. 23., változat: Wuben T103 Pro
Hitelesített vásárlás
Nagyon szór távolra!
Nem érvényesül a fényerő!
0 ×Jelentés
Petr, Jankoviceflag
Értékelve: 2022. 01. 02., változat: Wuben T103 Pro
Hitelesített vásárlás
Még akkor is, ha a teljes számú csillagot adok, így a zseblámpa személyesen csalódtam, és csak a fénykibocsátás, a meglévő zseblámpa a veitam boltból 400 CZK-ért adott egy csavargó a fényben, minden természetesen a feldolgozásban és a kitartásban fordul, ott aztán ismét Wuben T103 Pro teljesen gördül veitnam zseblámpa
nagyszerű kivitelezés
USB csatlakozás - C típus
tok a csomagban
lásd a szöveget.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20