Oldal frissítése

Vélemények: WowME Kids 4G Safe+ black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WowME Kids 4G Safe+ black témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WowME Kids 4G Safe+ black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WowME Kids 4G Safe+ black megvásárlása után te is írsz értékelést.
WowME Kids 4G Safe+ black - Okosóra
WowME Kids 4G Safe+ black
Megszűnt
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 12. 01., változat: WowME Kids 4G Safe+ black
Hitelesített vásárlás
Sokkal nagyobb mint a képen , vastagabb. Gyermekóranak van hirdetve, nagyobb mint a 48-ás Apple watch,
0 ×Jelentés
Radek, Praha 4 - Kamýkflag
Értékelve: 2023. 10. 03., változat: WowME Kids 4G Safe+ black
Hitelesített vásárlás
Akkumulátor élettartam tristic
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 10. 10.
Helló, köszönjük a véleményét, és elnézést a komplikációkért. Az akkumulátor élettartamát az óra egyedi beállításai és használata határozza meg (a helyfrissítések gyakorisága, a csevegés, videohívás stb. használata). ) valósul meg. A legalacsonyabb helyfrissítési gyakoriság beállítása és más szolgáltatások használata 1 napnál rövidebb akkumulátor-üzemidőt eredményezhet. Javasoljuk, hogy az óra üzemmódot a tényleges használatnak megfelelően állítsa be (pl. automatikus kikapcsolás délután/éjszaka), mivel a GPS-eszközök rendszeres használata magas energiafogyasztást eredményez Bizonytalanság esetén látogasson el GYIK részünkre, ahol a gyermek okosórákkal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat találja: https://www.alza.cz/faq-wowme#faq.
Kateřina, Kaceřovflag
Értékelve: 2023. 09. 27., változat: WowME Kids 4G Safe+ black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Sajnos az óraalkalmazás nem tölthető le az újabb androidos tippre.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 10. 10.
Helló, köszönjük a véleményét, és elnézést a komplikációkért. Az alkalmazás teljes mértékben kompatibilis a legtöbb Android 13 mobiltelefonnal. Sajnos soha nem tudjuk 100%-os biztonsággal garantálni a kompatibilitást. Vizsgáljuk a helyzetet, és gondoskodunk annak orvoslásáról. Ha további kérdései vannak, látogasson el a GYIK részbe, ahol a gyermek okosórákkal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat találja: https://www.alza.cz/faq-wowme#faq.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15