Oldal frissítése

Vélemények: WowME Kids 4G blue

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WowME Kids 4G blue témával kapcsolatban? Nálunk 39 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WowME Kids 4G blue termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WowME Kids 4G blue megvásárlása után te is írsz értékelést.
WowME Kids 4G blue - Okosóra
WowME Kids 4G blue
Megszűnt
Michael, Milostínflag
Értékelve: 2023. 12. 25., változat: WowME Kids 4G blue
Hitelesített vásárlás
A fiúnak karácsonya volt, az óra már nem működött. Nagy csalódás. Bekapcsolnak, a WOWME felirat kigyullad, és ezzel vége, még a "kikapcsoló" gomb újbóli lenyomása után is ugyanaz a helyzet.
Gyermekórák esetében hihetetlen paródiának tartom, ha egy gyerek sírva hagyja el a fát!
0 ×Jelentés
Žaneta, Jablonné nad Orlicíflag
Értékelve: 2023. 11. 15., változat: WowME Kids 4G blue
Hitelesített vásárlás
A kölyök hív engem, én pedig őt.
Lehallgatás lehetősége a tartózkodási helyének ellenőrzésére.
rosszul határozza meg a gyermek helyzetét. Az alkalmazás szerint elhagyta az ütközőzónát, a lehallgatás szerint azonban az iskolában van. Vagy amikor megtudom, hogy az óra mozgásban van, megtudom, hogy nem jár iskolába, miközben ő még iskolában van.
Ha az alkalmazásban beállít egy időpontot, amikor a gyermeke az iskolában lesz, és nem zavarják, akkor az a probléma, hogy a gyermeke nem biztos, hogy el tudja érni Önt abban az időpontban. Úgy tűnik, hogy az órát a szülő blokkolja. Ezért inkább nem használjuk ezt a funkciót.
Az óra SOS-hívást küld még akkor is, ha az aktatáskába helyezzük, és az oldalsó gombbal enyhén nekitámasztjuk valaminek.
Az akkumulátor csak egy napig bírja..: -(
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 09. 30., változat: WowME Kids 4G blue
Hitelesített vásárlás
alapvetően a telefon része ok
videó hívás elfogadható minőségű
sajnos a helyzet meghatározás nagyon pontatlan. wifi esetén is nagyon sokat hibázik. kikapcsolt lbs és wifitől távoli pontokon sem kapcsol be a gps alapú meghatározás. így az egyik fő funkcióját nem tudjuk használni hol a gyerek. az lbs meg sok száz métert is téved.
a telefon oldali alkalmazás nagyon gyenge, a magyar fordítás inkább vicces, de lehet hogy a siralmas jobb.
a telefon oldalon a visszajelzések késnek vagy sosem jönnek meg
akku jó esetben bír 8-10 órát. azaz amikor nem nyúlt hozzá a gyerek.
az órára telepített whatsapp alkalmazásban a pozició megosztásakor azt mondja, h nincs gps a készülékben. élek a gyanúval, h az alza infoival ellentétben nincs is benne.
óra lock screen nem jelzi az üzeneteket, nem fogadott hívásokat
0 ×Jelentés
Petr, Brnoflag
Értékelve: 2023. 09. 29., változat: WowME Kids 4G blue
Hitelesített vásárlás
Az órára és az óráról lehet telefonálni, de gyakorlatilag ez az egyetlen teljesen működőképes dolog. A GPS-t nem sikerült kikényszerítenem a pozíció meghatározásakor, még mindig a BTS és a WiFi segítségével lokalizálódik, így +-500 méter (kikapcsoltam az LBS-t az alkalmazásban, de ez nem változtat semmin). A helymeghatározási adatok rendszeres fogadása sem működik, akár egy óra, akár 10 perc után van beállítva. Az SMS-ek és a chat-üzenetek nem kapnak semmilyen értesítést, kivéve egy csengést, amikor megérkeznek, így a gyermeknek alig van esélye észrevenni őket.
az óra elérhető
a gps nem működik
az SMS cseng, de a gyermeknek meg kell nyitnia a hírek alkalmazást, és sehol sem látható értesítés.
ugyanez a helyzet a chat üzenetekkel
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 10. 10.
Helló, köszönjük a véleményét, és elnézést a komplikációkért. A GPS pozíciókövetés sajnos nem lehetséges a GPS-jel közvetlen láthatósághoz kötött a műholdra való közvetlen rálátáshoz. Ha az óra beltérben van, vagy olyan területeken, ahol a GPS-jel nem érhető el, a helymeghatározás más elérhető szolgáltatások, a Wi-Fi vagy az LBS segítségével történik. A helyadatok lekérdezését manuálisan is kikényszerítheti az alkalmazásban, vagy beállíthatja a frissítési időközöket. Ha további kérdései vannak, látogasson el a GYIK részbe, ahol a gyermek okosórákkal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat találja: https://www.alza.hu/faq-wowme?setlang=hu-HU#faq
Pavel, Praha 5 - Lahoviceflag
Értékelve: 2023. 09. 21., változat: WowME Kids 4G blue
Hitelesített vásárlás
Az Alza napokban 990-ért próbáltam szerezni egyet, - többé-kevésbé nincs vesztenivalóm ezen az áron. Azonban még a mobilalkalmazást (Wowme tracker) sem lehet telepíteni Android 13. Az utolsó alkalmazásfrissítés 2022 novemberében volt. Szégyen, hogy egyáltalán eladnak ilyesmit. Az értékesítési osztály valószínűleg úgy gondolta, hogy ezt a lejárt "projektet" jelentős árengedménnyel ki fogják hajtani a készletből. Nos, remélhetőleg visszakapják az órát a hasonlóan gondolkodó vizsgáztatóktól: -) A készülék nem nyűgözött le, mint egy olcsó ócskaság a piacról, de normális kétezer körüli áron, az én szempontomból adottnak tartom. Nem volt lehetőségem tesztelni a funkcionalitást, ezért a lehető legalacsonyabb csillagszámmal értékelem. Kár, ha az alkalmazást frissítették volna, akkor nagyon érdekes termék lehetett volna a promóciós árért.
A feldolgozás rendben volt, az első benyomásom nem volt "Kína szaga".
A menükben való mozgás és az általános érintésvezérlés viszonylag pontos volt még a nagy ujjaimmal is.
Nem igaz, hogy az alkalmazás nincs a Google Play-en (ahogyan azt néhány vélemény állítja).
Egy friss iskolás fiú (7 éves) kezéhez képest elég nagynak és nehéznek találtam őket. A konkurens termékek paraméterei alapján ez valószínűleg általános probléma.
Mivel nem tudtam telepíteni az alkalmazást az Android 13-ra, nem vizsgáltam tovább semmit. Más vélemények azonban nem tűnnek túl pozitívnak.
Meg sem próbálnám megvenni a terméket teljes áron. A néhány száz koronával drágább konkurens órák, csak a paraméterek és a felhasználói vélemények összehasonlításával, egy szinttel arrébb vannak.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 10. 10.
Helló, köszönjük a véleményét, és elnézést a komplikációkért. Az alkalmazás teljes mértékben kompatibilis a legtöbb Android 13 mobiltelefonnal. Sajnos soha nem tudjuk 100%-os biztonsággal garantálni a kompatibilitást. Vizsgáljuk a helyzetet, és gondoskodunk annak orvoslásáról. Ha további kérdései vannak, látogasson el a GYIK részbe, ahol a gyermek okosórákkal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat találja: https://www.alza.cz/faq-wowme#faq.
Jan, Popůvkyflag
Értékelve: 2023. 06. 27., változat: WowME Kids 4G blue
Hitelesített vásárlás
szuper
0 ×Jelentés
Stanislav, Šternberkflag
Értékelve: 2023. 06. 20., változat: WowME Kids 4G blue
Hitelesített vásárlás
Az ilyen típusú órák általában mind ugyanúgy néznek ki és hasonlóan működnek. A plusz pont itt az, hogy ez egy Alza saját márka (az ügyfélszolgálati szint miatt).
Funkcionális, egyszerű.
Ára.
Saját márka Alza.cz
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 9 - Letňanyflag
Értékelve: 2022. 11. 07., változat: WowME Kids 4G blue
Hitelesített vásárlás
Nem vagyok elégedett, főleg azért, mert az akkumulátor néhány óra múlva lemerül, még akkor is, ha nyugalmi állapotban van.
Jól reagál
Az akkumulátor akkor is lemerül, ha nincs alkalmazás használatban, és az internet ki van kapcsolva.
A GPS helymeghatározás nem pontos
Az üzenet írása nehéz a komplex kijelző miatt, ahol nem látja, hogy mit írnak.
0 ×Jelentés
Vásárló, Zlončiceflag
Értékelve: 2022. 09. 16., változat: WowME Kids 4G blue
Hitelesített vásárlás
Shunt vásárolt kettőt 14 nap után kaput
0 ×Jelentés
Miloš, Podmokyflag
Értékelve: 2022. 05. 02., változat: WowME Kids 4G blue
Hitelesített vásárlás
Mutatják az időt
Használhatatlan, a jel mindig megszakad.
Naponta kell tölteni.
A telefonos alkalmazás még rosszabb, mint az óra, gyakorlatilag nem lehet párosítani, és ha mégis, akkor legfeljebb csak egy riasztást lehet beállítani.
Pénzkidobás.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10