Oldal frissítése

Vélemények: WOOX R7067 Single Radiator Valve unit

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WOOX R7067 Single Radiator Valve unit témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WOOX R7067 Single Radiator Valve unit termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WOOX R7067 Single Radiator Valve unit megvásárlása után te is írsz értékelést.
WOOX R7067 Single Radiator Valve unit - Termosztátfej
WOOX R7067 Single Radiator Valve unit
Megszűnt
Jakub, Liberec 6flag
Értékelve: 2022. 01. 19., változat: WOOX R7067 Single Radiator Valve unit
Hitelesített vásárlás
A fejet a SILVERCREST fej cseréjeként vásároltam. Ez a fej nekem a SILVERCREST Bridge Wings és a Start Life alkalmazással működik. A párosítás nem működött azonnal, de körülbelül a 4. próbálkozásnál már működött. Sajnos nem értettem a fejvezérlést az alkalmazásban. Még AUTO üzemmódban is beállíthatom a kívánt hőmérsékletet, és a beállított hőmérsékleti tervet nem követi. Tehát nem látok nagy különbséget az AUTO és a MANUAL üzemmódok között. A Google Home integrációja nem teljes - csak a hőmérsékletet lehet beállítani, de az üzemmódot nem. Ráadásul még az aktuálisan beállított hőmérséklet kijelzése sem helyes a Google Home-ban. De magam is tudom, hogy az alkalmazás fejlődik, és például egy konkurens fejjel a kompatibilitás és az ellenőrzés sokat javult az elmúlt házban.
építés
nagy, könnyen leolvasható kijelző
működik a Smart Life alkalmazásban
SILVERCREST híddal is működik
Integráció a Google Home-mal
Alkalmazáson belüli vezérlés - nincs különbség az AUTO és MANUAL üzemmódok között
utasítások - nagyon rövid és rosszul (gépi) lefordítva
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15