Oldal frissítése

Vélemények: Wonderbag Rowenta WB4061FA Universal

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Wonderbag Rowenta WB4061FA Universal témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Wonderbag Rowenta WB4061FA Universal termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Wonderbag Rowenta WB4061FA Universal megvásárlása után te is írsz értékelést.
Wonderbag Rowenta WB4061FA Universal - Porzsák
Wonderbag Rowenta WB4061FA Universal
Szállításra kész > 10 db
5 890 Ft
Kosárba
Richard, Turnovflag
Értékelve: 2024. 03. 01., változat: Wonderbag Rowenta WB4061FA Universal
Hitelesített vásárlás
eredeti táskák
Funkcionalitás
a porszívó teljesítménye már jóval azelőtt csökken, hogy megtöltené a zsákot (úgy tudom, hogy ez univerzális, de gondolom, hogy a legtöbb közönséges porszívó elviselne egy kisebb változatot).
Utálnám a büdöseket.
0 ×Jelentés
Atelier ARTORIA s.r.o., Ostrava - Zábřehflag
Értékelve: 2024. 02. 06., változat: Wonderbag Rowenta WB4061FA Universal
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A két bónusz zacskó mentolos aromája elviselhetetlenül erős és kémiai. A padláson hagyom pár hónapig erjedni, a zacskók egyébként hibátlanok.
Nagyon jó minőségű táskák, csak a fehérek jobbak.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20