Oldal frissítése

Vélemények: WINNI'S Naturel 10x9 darab papírzsebkendő

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WINNI'S Naturel 10x9 darab papírzsebkendő témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WINNI'S Naturel 10x9 darab papírzsebkendő termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WINNI'S Naturel 10x9 darab papírzsebkendő megvásárlása után te is írsz értékelést.
WINNI'S Naturel 10x9 darab papírzsebkendő - Öko papírtörlő
WINNI'S Naturel 10x9 darab papírzsebkendő
Megszűnt
Michaela, Brnoflag
Értékelve: 2022. 08. 03., változat: WINNI'S Naturel 10x9 darab papírzsebkendő
Hitelesített vásárlás
0
Azt mondják, hogy "finom zöld alma illata" van. Valaki biztos viccel. Vagy maga a gyártó, aki valójában nem illatosítja a zsebkendőket, vagy az eladó, akinek az áruja esetleg évekig állt, amíg az illat el nem kopott. Mindenesetre 8 ember mindenféleképpen megpróbált legalább nyomokban valami könnyű illatot találni a csomagban, de egyiküknek sem sikerült. Csak közönséges zsebkendők, enyhén újrahasznosított papír szagával.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15