Oldal frissítése

Vélemények: WHOOSH! Screen Shine Professzionális spray, utántölthető, 500 ml

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WHOOSH! Screen Shine Professzionális spray, utántölthető, 500 ml témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WHOOSH! Screen Shine Professzionális spray, utántölthető, 500 ml termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WHOOSH! Screen Shine Professzionális spray, utántölthető, 500 ml megvásárlása után te is írsz értékelést.
WHOOSH! Screen Shine Professzionális spray, utántölthető, 500 ml - Képernyő tisztító
WHOOSH! Screen Shine Professzionális spray, utántölthető, 500 ml
Raktáron > 10 db
8 990 Ft
Kosárba
Jan, Prahaflag
Értékelve: 2024. 05. 13., változat: WHOOSH! Screen Shine Professzionális spray, utántölthető, 500 ml
Hitelesített vásárlás
Ha nem kap a kijelző piszkos egy versenytárs tisztítószer, ez tisztítja tökéletesen - egy párszor nedves, majd száraz újra, és ez bezzešmouh
Nem tudom, mi van benne, és nagyon érdekelne, hogy mi van benne: )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20