Oldal frissítése

Vélemények: WHIRLPOOL WQ9I MO1L Jupiter

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WHIRLPOOL WQ9I MO1L Jupiter témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WHIRLPOOL WQ9I MO1L Jupiter termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WHIRLPOOL WQ9I MO1L Jupiter megvásárlása után te is írsz értékelést.
WHIRLPOOL WQ9I MO1L Jupiter - Side by side hűtő
WHIRLPOOL WQ9I MO1L Jupiter
Raktáron 5 db
779 990 Ft
Kosárba
Jiří, Prahaflag
Értékelve: 2024. 04. 11., változat: WHIRLPOOL WQ9I MO1L Jupiter
Hitelesített vásárlás
Kiváló dizájn, jó ár
A víz pohárba öntése után várni kell, amíg kifolyik, különben kifolyik a lefoglalt helyről
A csomagolás nagyon tökéletes, a fólia a végső összeszerelés előtt az egyes alkatrészekre kerül, így a fólia tökéletes eltávolítása (eltávolítása) indokolatlanul sokáig tart
0 ×Jelentés
Petr, Lázně Toušeňflag
Értékelve: 2022. 06. 09., változat: WHIRLPOOL WQ9I MO1L Jupiter
Hitelesített vásárlás
Egy év után visszatérek a felülvizsgálathoz, és jelentősen csökkentem a csillagokat. Öt hónapos működés után a vízadagoló meghibásodott, egyszerűen nem engedte ki a vizet, pedig az összes szelep be volt kapcsolva, és a jégkészítő normálisan működött. A felhatalmazott szerviz többszöri próbálkozás után sem tudta megoldani a problémát – még a teljes funkcionális blokk cseréje sem segített. A panaszt a teljes hűtőszekrény cseréjével szerettem volna megoldani, de az importőr hét hónap után sem tudott cserét szállítani. Végül lecseréltem a hűtőszekrényt egy Samsungra (RF65A967ESR/EO). Ez drágább modell, mint ez, de megérdemelten; tényleg jobb. Például azonnal látom, hogy a konyhából a zavaró zaj egyszerűen eltűnt. A Samsunghoz képest ez a Whirlpool igazán zajos. A tapasztalatok alapján a magam nevében mondom, nem mennék többet Whirlpool hűtőszekrénybe. Ezt biztosan nem. Másokkal kapcsolatban pedig mélyen haboznék.
tágas hűtőszekrény, széles polcok
a jobb alsó mező változó beállításai
jégkészítő
Zajszint
kicsomagolása a szállító " óvszerből" több időt vett igénybe, mint valószínűleg kellett volna
a vízadagoló hibáját nem a hivatalos szerviz javította ki; az importőr hét hónap várakozás után sem tudta megoldani a működő hűtőszekrény cseréjét
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10