Oldal frissítése

Vélemények: WHIRLPOOL W7X 82I OX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WHIRLPOOL W7X 82I OX témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WHIRLPOOL W7X 82I OX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WHIRLPOOL W7X 82I OX megvásárlása után te is írsz értékelést.
WHIRLPOOL W7X 82I OX - Hűtőszekrény
WHIRLPOOL W7X 82I OX
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
202 190 Ft
Kosárba
Pavel, Pardubiceflag
Értékelve: 2024. 05. 29., változat: WHIRLPOOL W7X 82I K
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Teljesen elégedett vagyok a termékkel. Mindent teljesít, amit elvártam tőle, és még többet. A hűtő nagyon csendes, a konyhában van, ami egyben van a nappalival és nyugodtan tudok aludni anélkül, hogy tudnám, hogy a hűtő be van kapcsolva. Nagyon szép plusz a 15 év garancia a termosztátra (szivattyúra). Mindenképpen ajánlom. A legtöbbet kapod ezért a pénzért. Hozzáteszem még, hogy mind a szállítás, mind a régi készülék utólagos elszállítása nagyon gyorsan lezajlott és minden rendben volt. Ezért csak ajánlani tudom a szállítást, beleértve a régi készülék eltávolítását és az új beszerelését. Megéri!
Csendes
Design
Fogyasztás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15