Oldal frissítése

Vélemények: WHIRLPOOL W7X 81I W

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WHIRLPOOL W7X 81I W témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WHIRLPOOL W7X 81I W termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WHIRLPOOL W7X 81I W megvásárlása után te is írsz értékelést.
WHIRLPOOL W7X 81I W - Hűtőszekrény
WHIRLPOOL W7X 81I W
Megszűnt
Jaroslav, Jinceflag
Értékelve: 2023. 10. 28., változat: WHIRLPOOL W7X 81I W
Hitelesített vásárlás
Elégedettség.
Egyszerű kicsomagolás, kábelezés és telepítés.
Szépen és hatékonyan kialakított hűtőszekrénybelső.
Megjelenés. Pontosan úgy néz ki, ahogy kell.
Az ajtó tisztességes merevséggel záródik, a könnyű nyitás ellen.
Helyesen reagáló nyitott hűtőszekrény világítás.
Helyesen reagáló, hosszan nyitott hűtőszekrény riasztás.
A hűtőszekrény belsejében lévő összes laza alkatrész (rekeszek és tányérok) megfelelően volt tárolva és műanyag béléssel és kék szalaggal rögzítve, amelyeket könnyű volt kivenni.
A zajszint elviselhető. Egyelőre.
Kicsomagolás után találtam egy horpadást a hűtőszekrény bal oldalán, de a hűtőszekrény nem egy autó, így a tűréshatáron belül van.
Szörnyű kézikönyv, azaz használati utasítás. A kézikönyv cseh részében cseh nyelvű bekezdések és mondatok váltakoznak angol nyelvű szövegekkel, az egész "munkafüzet" egy csomó, egyenlőtlenül összefűzött papír. Nem igazán így képzeltem el az "Új Whirlpool hűtőszekrény" dokumentációját. Szomorú.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05