Oldal frissítése

Vélemények: WHIRLPOOL W COLLECTION SMP 9010 C/NE/IXL

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WHIRLPOOL W COLLECTION SMP 9010 C/NE/IXL témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WHIRLPOOL W COLLECTION SMP 9010 C/NE/IXL termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WHIRLPOOL W COLLECTION SMP 9010 C/NE/IXL megvásárlása után te is írsz értékelést.
WHIRLPOOL W COLLECTION SMP 9010 C/NE/IXL - Főzőlap
WHIRLPOOL W COLLECTION SMP 9010 C/NE/IXL
Raktáron 2 db
454 990 Ft
Kosárba
Jiří, Králův Dvůrflag
Értékelve: 2024. 04. 28., változat: WHIRLPOOL W COLLECTION SMP 9010 C/NE/IXL
Hitelesített vásárlás
Rengeteg hely
A zónák rugalmassága
Főzés még a jokereknek is - a beállított teljesítményhez a főzőlap megmondja, hogy mi az ideális teljesítmény, vagy akár közvetlenül recepteket is kínál.
3 fázisú vezetékezés: )
Jól tisztítható
A páraelszívó integrációjának hiánya (így az magától kezd el elszívódni)
Számomra az okosotthonba való integráció hiánya
Gondolom, az egyes zónáknak kijelölt fázisai vannak, amikből vesznek, azt várnám, hogy kevesebbet vegyenek az összesből (vagy legalábbis szeretném látni, mert a napenergia felhasználása miatt).
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10