Oldal frissítése

Vélemények: WHIRLPOOL ST 83X EU

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) WHIRLPOOL ST 83X EU témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) WHIRLPOOL ST 83X EU termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) WHIRLPOOL ST 83X EU megvásárlása után te is írsz értékelést.
WHIRLPOOL ST 83X EU - Szárítógép
WHIRLPOOL ST 83X EU
Megszűnt
Milan, Prahaflag
Értékelve: 2021. 09. 15., változat: WHIRLPOOL ST 83X EU
Hitelesített vásárlás
Eddig minden rendben. Egy új szárító 10 év elteltével és a technológia fejlődése
0 ×Jelentés
Adam, Pětihostyflag
Értékelve: 2020. 09. 06., változat: WHIRLPOOL ST 83X EU
Hitelesített vásárlás
szárad, szóval remélem, nem követtem el azt a hibát, hogy nem küldtem vissza azonnal.
Zárt légkör, így a szárítás után nem keletkezik gőzfürdő a fürdőszobában.
szükségtelenül bonyolult érintés/forgatásos vezérlés, ahol a régi szárítónál elég volt egy gomb, ez több lépést igényel.
elfelejti a beállításokat, így például ahhoz, hogy a végén csipogjon, minden alkalommal be kell kapcsolni (érintse meg kétszer, fordítsa előre-hátra, és nyomja meg a kereket).
hangos kattogó és csengő hangokat ad ki
az alapciklus hossza valójában 2 óra 38 perc.
rengeteg gyakorlatilag azonos programot tartalmaz
minden program (még a kis mennyiségű vagy egydarabos programok esetében is) először a dobot teljesen átpörgeti, és a ventilátor a könnyebb szennyest azonnal az ajtó alá dugja, ahol a ciklus végéig súrolja.
nincs 6. érzék, még üresjáratban is megy az egész hosszú cikluson keresztül
a dob alakja furcsa az előző szárítóhoz képest, így teltebb töltet esetén a szennyes a forgatással egy bálába tekeredik és nem szárad meg benne
kézi mérővel szubjektíven mérve legalább 10 dB-lel hangosabb, mint amit a címke jelez (még üres állapotban is).
minden plusz és mínuszok, ha összehasonlítjuk egy 6 éves és most törött szárító, fogalmam sincs, hogy a verseny csinál ma, de a pozitív webes vélemények a szárító csak hazudik
0 ×Jelentés
Beáta, Plzeňflag
Értékelve: 2020. 09. 03., változat: WHIRLPOOL ST 83X EU
Hitelesített vásárlás
Szuper gép.
Semmi
0 ×Jelentés
Michal, Pardubiceflag
Értékelve: 2019. 12. 10., változat: WHIRLPOOL ST 83X EU
Hitelesített vásárlás
Sushi
0 ×Jelentés
Jiří, Praha 4-Podolíflag
Értékelve: 2019. 11. 28., változat: WHIRLPOOL ST 83X EU
Hitelesített vásárlás
Csendes - az előzőhöz képest (10 éves Beko) hihetetlenül csendes egy szárítóhoz képest, majdnem olyan, mint egy mosógép, és különösen kellemesebb, magasabb hanggal, így nem zúg és rezonál annyira, és zárt ajtók mögött gyakorlatilag egyáltalán nem hallható.
Gyors - a mosógépből 1400 fordulat/perc fordulatszámmal kerül ki a szennyes. egy óra alatt megszáradt (a lógószárító beállítással, ami azt jelentette, hogy majdnem teljesen megszáradt).
Olcsó - Fekete Pénteken vásárolt + Cashback. Az eddigi kevés tapasztalatom után azonban sokkal magasabb áron is szívesen ajánlanám. A legközelebbi versenytárs az általam igényelt paraméterekkel - A+++ osztály és 62 dB zajszint - 20 000 forintba kerül.
Működés - könnyen használható és tisztítható, 5 perc alatt megtanultam használni.
Mosás - tökéletes, vasalt, nincs csomó és kosz, illatos, illatos törlőkendő nélkül is jó illatú.
Vezérlők - szubjektíven nagyon gyenge vezérlőkeréknek találom, pörgés és szorítás a választás megerősítéséhez, és az alsó gombok ilyen hibridje az érintés / gombvezérlés és a kettő közül a rosszabb - a gyengéd nyomásra nem reagál, és az erősebb ismét nem rendelkezik a gomb válaszával, így várjon a sípolásra, nincs slágerparádé a versenyhez képest.
Whirlpool - de ez csak egy ilyen személyes ellenszenv ezzel a márkával szemben, amely nem tartozik a legmagasabb minőségű és legmegbízhatóbbak közé, és soha nem jeleskedik semmilyen készülék tesztjeiben, de remélhetőleg valami tartós lesz.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05