Oldal frissítése

Vélemények: Wellue Baby Monitor állomással 0-3 év

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Wellue Baby Monitor állomással 0-3 év témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Wellue Baby Monitor állomással 0-3 év termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Wellue Baby Monitor állomással 0-3 év megvásárlása után te is írsz értékelést.
Wellue Baby Monitor állomással 0-3 év - Légzésfigyelő
Wellue Baby Monitor állomással 0-3 év
Raktáron > 5 db
89 790 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 19., változat: Wellue Baby Monitor állomással 0-3 év
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szerintem nagyszerű egy olyan gyermek vagy felnőtt számára (csak rögzítse őket megfelelően az ujjára egy rugalmas tapasszal), akinek légzési problémája van (telítettséggel - pl. éjszakai apnoe) és esetleg a pulzusszámmal. Rendelkezik állítható riasztási értékekkel, a riasztás 120 másodpercre történő kikapcsolásának lehetőségével, és ami a legfontosabb, a rögzítéssel. Határozottan értékesebb termék a pénzéért, mint az ún. "Légzésfigyelők", ami szerintem értelmesen hozzáadja a valós életfunkciók megfigyelését.
Folyamatosan méri az oxigéntelítettséget és a pulzusszámot - azaz. életjelek, ellentétben a "légzésfigyelőkkel", amelyek csak kezdetlegesen, sokk nélkül (mozgás nélkül) követik az időt - azaz. használhatatlan a babakocsiban, az autóban, amikor még holtan is jelenteni fogják, hogy minden rendben van, és amikor éjszaka, éppen ellenkezőleg, riasztani kezdenek, miután kiemelik a gyermeket a kiságyból. A "légzésfigyelőknek" nincs egyértelműen igazolt megelőző hatásuk az újszülöttek halálozására, még akkor sem, ha úgy tesznek, mintha így lenne! Szerintem a nagyobb biztonságérzet érdekében jó a velük való kombináció.
A szaturáció és a pulzusszám a készülék memóriájában rögzítésre kerül, és visszamenőleg vagy (állítólag 4 mérés, egyenként 10 órás rögzítés után) vagy később letölthető a számítógépre, és megtekinthető és elmenthető, pl. PDF-ben .
Az állomás nem szükséges, de lehetővé teszi, hogy kényelmesen nyomon kövesse pl. éjszaka, amikor nem akarod bekapcsolva tartani a mobilodat, és nem akarsz foglalkozni a meglehetősen kiszámíthatatlan akkumulátorkímélőkkel és az alkalmazások alvó üzemmódba helyezésével a mobilodon stb.
Hihetetlenül könnyű, körülbelül 23 g a lábon, és egy éjszakán át tart (a gyártó szerint 16 óra), néhány szövetpánttal felszerelve a rögzítéshez. Könnyűségének és mobilitásának köszönhetően babakocsiban, autóban, állva vagy mobiltelefonon történő utazás közben is használható megfigyelésre.
Könnyen beállítható, hogy milyen alacsony telítettségnél (pl. 88% alatt) a riasztás megszólal, valamint a pulzusszám felső és alsó határértéke. A túllépés esetén nagyon gyorsan megszólal egy riasztás, és a túllépett értékek a megjelenítéskor kiemelve jelennek meg.
A jelvesztési riasztás (az érzékelő leválása a lábról) kb. 85 másodperc után jelentkezik (ha az előre beállított intervallum 5 percről 30 s-ra csökken). A jelvesztés korábban jelentkezik (pl. 20-50s után, és addig az utolsó mérést mutatja), de a riasztás a beállított idő (30s - 5 perc) után lép életbe, nem pedig előtte. Szerencsére a riasztás, amikor a frekvencia a beállított határérték felett/alatt változik, kis késleltetéssel (néhány másodpercen belül) jelenik meg.
nagyobb mozgással (a baba sikoltozása) a szaturáció és a pulzusszám mérése leáll, és a riasztás megszólal. (ez 120 másodpercre kikapcsolható, vagy teljesen le is kapcsolható), és miután megnyugodott, állítsa be a hangerőt az állomáson lévő egyik gombbal. A sikoly és a mozgás idején a baba nyilvánvalóan él: -) A láb rögzítése nem mindig a legkönnyebb és legstabilabb a mellékelt szövetpántokkal. Az érzékelő rögzítéséhez rugalmas textilszalagot ajánlok, pl. Idealast (ahogyan azt a profi gépen az újszülöttosztályon tették).
A Bluetooth 4.0 meglehetősen rövid hatótávolsággal rendelkezik, csak a szomszédos szobáig. (szerencsére, ha a kapcsolat megszakad, azonnal riasztás érkezik). Ezenkívül a bloothth nem lehet alapértelmezés szerint párosítva az androidban, csak az alkalmazásban. Az utasítások nem mondják meg, hogyan kell először párosítani az állomást (kérdezés után - Tartsa lenyomva mindkét gombot, majd erősítse meg a riasztás gombbal). Az érzékelőtől a készülékhez és a tápellátáshoz vagy párosításhoz szükséges USB-csatlakozóhoz vezető kábel másik oldalán nem szabványos csatlakozó található. Elég logikátlan, hogy a sátor USB-C-n van.
Kár, hogy az alkalmazás nem mutatja a telítettségi görbét az egymást követő pulzálások során, mint néhány digitális kijelzővel rendelkező oximéter), csak a grafikonban szereplő értékeket.
Az érzékelő és a készülék közötti kábel egy kicsit nem praktikus, amikor a gyermek dühös és rugdos, a kábel elmozdíthatja az érzékelőt.
Ha jól próbáltam, akkor csak 1 mobilalkalmazásban + az állomáson lehet közvetlenül figyelni a funkciókat. Ezért javaslom, hogy vásároljon egy tornyot egy állomással együtt. Egy lemerült gép teljes feltöltése körülbelül 2 órát vesz igénybe. Ilyenkor nincs lehetőséged a megfigyelésre.
Nem igazán értettem a mozgáskövetés értelmét, általában annyi mozgást rögzít, amikor más mérések úgyis megszakadnak, és jelvesztés riasztást jelent.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20