Oldal frissítése

Vélemények: Wavemaster CUBE MINI NEO Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Wavemaster CUBE MINI NEO Black témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Wavemaster CUBE MINI NEO Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Wavemaster CUBE MINI NEO Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Wavemaster CUBE MINI NEO Black - Hangfal
Wavemaster CUBE MINI NEO Black
Megszűnt
Tomáš, Chebflag
Értékelve: 2022. 01. 19., változat: Wavemaster CUBE MINI NEO Black
Hitelesített vásárlás
Ami a hangszórók tényleges feldolgozását illeti, az elsőrangú volt. Minden szépen illeszkedik, szilárdnak tűnik, szép design. Sajnos eléggé csalódott vagyok a hangzásban. Körülbelül 80 óra játékidő után a hangszórók elhasználtnak tekinthetők, és a hangzás nem sokat változik. Kezdjük a basszus szólammal. Egyrészt eléggé túlbasszusítottak, ugyanakkor maga a basszus hiányzik a tisztaságból. Visszafogott, halk hatású. Sajnos ez a középhangokra is hatással van, ami elnyomja a basszust. Nagyobb hangerőn a középhangok előtérbe kerülnek, és az összbenyomás jobb. Másrészt a hangszórókat inkább háttérként használom munka közben, így legtöbbször alacsonyabb hangerőn futnak. A magasságok elég jók. De lássuk be, nem egy audiofil beállításról beszélünk, ezek még mindig csak PC-s hangszórók. Zenehallgatáshoz Q Acoustics 3030i készülékem van.
Fergeteges design
Széles körű csatlakozási lehetőségek
Tisztességes LED jelzi a csatlakozás típusát
Beépített vezető
A basszus "zsúfolt"
Szerdánként unalmas
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15