Oldal frissítése

Vélemények: Wahl Home Pro 200 Series

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Wahl Home Pro 200 Series témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Wahl Home Pro 200 Series termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Wahl Home Pro 200 Series megvásárlása után te is írsz értékelést.
Wahl Home Pro 200 Series - Trimmelő
Wahl Home Pro 200 Series
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
28 190 Ft
Kosárba
Aleš, Praha 10 - Malešiceflag
Értékelve: 2023. 08. 19., változat: Wahl Home Pro 200 Series
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Minőségi termék, elég csendes, mégis erős. A vágási hossz beállítására szolgáló karral rendelkezik, amely a tartozék nélkül is beállítható (kb. 0,5-2 mm között). Elég nehéz, ami a minőség jele, nincs gyenge minőségű, könnyű szemét. A kábel elég erős, valószínűleg nem fog tönkremenni. Ráadásul viszonylag csendes, ami egy ilyen robusztus és nehéz termék esetében váratlan.
Minőség
Teljesítmény
Tömeg
Rögzített kábel
Csendes
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20