Oldal frissítése

Vélemények: Vordon Player a SKODA OCTAVIA 2007-2014 modellhez tervezve

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Vordon Player a SKODA OCTAVIA 2007-2014 modellhez tervezve témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Vordon Player a SKODA OCTAVIA 2007-2014 modellhez tervezve termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Vordon Player a SKODA OCTAVIA 2007-2014 modellhez tervezve megvásárlása után te is írsz értékelést.
Vordon Player a SKODA OCTAVIA 2007-2014 modellhez tervezve - Autórádió
Vordon Player a SKODA OCTAVIA 2007-2014 modellhez tervezve
Megszűnt
David, Zlínflag
Értékelve: 2022. 11. 02., változat: Vordon Player a SKODA OCTAVIA 2007-2014 modellhez tervezve
Hitelesített vásárlás
Bár nem vagyok túl képzett a kábelezésben és a kábelezésben, a kábelezés egyszerű "tegye oda, ahová illik" stílusban történt. Az egyetlen tisztességes barkácsolás, amit csináltam, az antenna jelerősítőjével volt (két kék ANT vezeték összekötése). Amikor hátramenetbe teszem az autót, a rádió helyesen átvált a parkolási képre, de nem mutatja, hogy milyen közel vagyok az akadályhoz. Volt egy zöld "parkoló" kábel, de nem volt világos számomra, hogy mibe kell csatlakoztatni. Ez azonban nem zavaró, és összességében nagyon elégedett vagyok a rádióval.
Remekül működik az Octavia 2-vel
Minden szükséges kábelezés reduktorokkal együtt
Agilis környezet
CarPlay
Két keret a climatronic mindkét változatához (hosszabb és rövidebb szakasz)
Tökéletesen illeszkedik a mellékelt csökkentéshez
Csak érintőgombok, nincs hangerőszabályzó (szubjektív)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05