Oldal frissítése

Vélemények: VITAMMY SILIKO Sonic, rózsaszín

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) VITAMMY SILIKO Sonic, rózsaszín témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) VITAMMY SILIKO Sonic, rózsaszín termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) VITAMMY SILIKO Sonic, rózsaszín megvásárlása után te is írsz értékelést.
VITAMMY SILIKO Sonic, rózsaszín - Arctisztító kefe
VITAMMY SILIKO Sonic, rózsaszín
Raktáron 2 db
9 490 Ft
Kosárba
Lenka, Telniceflag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: VITAMMY SILIKO Sonic, rózsaszín
Hitelesített vásárlás
Nagyon elégedett vagyok az ecsettel, aggódtam, hogy irritálni fogja a bőrömet, mert száraz és érzékeny, atópiára hajlamos, de ez egyáltalán nem történt meg. Kicsit sajnálom, hogy nincs időzítője, de másrészt nem is szükséges, meg lehet mondani, hogy mikor van lecsupaszítva. A gombokat egy kicsit nehezebb megnyomni, de ismét semmi olyan, ami akadályozná a használatot. Ráadásul a design nagyon szép, úgy néz ki, mint egy íj: -) 5/5, ajánlom
Kellemes
kicsi
gyönyörűen tisztít
felmelegszik
két üzemmód
nincs időzítő
egy kis erőt kell kifejteni, és várni, hogy bekapcsolódjon
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15