Oldal frissítése

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében 2021.03.08 és 2021.03.21 között  bemutatótermünk csomagátadó pontként változatlan nyitvatartással üzemel.

Vélemények: VILEDA Windomatic extra szívóteljesítménnyel komplett szett (szívókészülk+törlőfej)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) VILEDA Windomatic extra szívóteljesítménnyel komplett szett (szívókészülk+törlőfej) témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) VILEDA Windomatic extra szívóteljesítménnyel komplett szett (szívókészülk+törlőfej) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) VILEDA Windomatic extra szívóteljesítménnyel komplett szett (szívókészülk+törlőfej) megvásárlása után te is írsz értékelést.
VILEDA Windomatic extra szívóteljesítménnyel komplett szett (szívókészülk+törlőfej) - Ablaktisztító
VILEDA Windomatic extra szívóteljesítménnyel komplett szett (szívókészülk+törlőfej)
Nem elérhető
4,3
15 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja
Nagyobb üvegfelületek, tükrök, fényes anyagú felületek (pl. sütő üveges ajtaja) gyors és kényelmes tisztítására nagyon jó! Magamnak vettem, de a férjem nem bírta kivárni, és elkezdte a teraszajtókat tisztítani vele - és nem bírt vele leállni, megcsinált 4 ajtót és 4 nagy abalakot kb. 1 óra alatt!
Még porosabb felületeket is 1 menetben egész jól megtisztít. Nem is kell üvegtisztító, hanem jó habos-tisztítós víz elég volt. Csík nem maradt, a nagyon makacs koszok maradtak ott. Nagy fényes felületekre is jó! (pl, mosdólap, tükör, sütőajtó! )
Ha kisebb felületek vannak vagy osztottfelületes az eblek, akkor kisfej kiegészítő nélkül nek használható.
P-DC1-WEB15