Oldal frissítése

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében 2021.03.08 és 2021.03.21 között  bemutatótermünk csomagátadó pontként változatlan nyitvatartással üzemel.

Vélemények: VILEDA Easy Wring and Clean TURBO

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) VILEDA Easy Wring and Clean TURBO témával kapcsolatban? Nálunk 114 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) VILEDA Easy Wring and Clean TURBO termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) VILEDA Easy Wring and Clean TURBO megvásárlása után te is írsz értékelést.
VILEDA Easy Wring and Clean TURBO - Felmosó
VILEDA Easy Wring and Clean TURBO
Szállításra kész > 5 db
15 320 Ft
13 190 Ft
Kosárba
4,6
114 felhasználó értékelte
5 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Ez a felmosó egyáltalán nem hozta, azt amit elvártam tőle, a szuper reklámok és az ezen az oldalon lévő jó vélemények alapján. Azért vettem meg, hogy szinte szárazra tudjak vele törölni, de ez sok csavarás után sem jön össze, rá kell segiteni kézzel. Akkor mi értelme a csavarókosárnak kérdem én. Ráadásul most a pedál is elállitódott vagy elromlott és kétféle irányba forog a kosár, igy még kevésbé csavar, nyekereg a pedál, néha vissza sem akar állni a helyére. Fél éve vettem és csak a baj van vele. Megjavitani próbáltuk, de úgy van összrakva, hogy nem nagyon tudjuk szétszedni. Ez a szuper Vileda miinőség? Köszönöm én ebből többet nem kérek és másnak sem ajánlom, hogy kidobjon ezért egy jókora összeget.. Nagyot csalódtam a márkával kapcsolatban a hagyományos felmosómmal szebben fel tudtam mosni. Kár, hogy igy becsapják az embereket. Többet nem fogok ilyet venni, maradok a hagyományos felmosónál.
NINCS!!!!!
ÜJONNAN SEM CSAVAR RENDESEN, HIÁBA PEDÁLOZOK PEDÁL ELROMLOTT, A KOSARAT NEM FORGATJA RENDESEN
Nagyon jó minõsègű termèk.
Ezelőtt is ezt használtam és elégedett voltam vele.
Nagyon jól használható
Olcsó, megfelelően takarít
Nincs
5*
5*
nincs
A régi felmosóm tönkrement. Ez a termék praktikusnak tűnt és az Alzánál jó áron is volt.
Könnyen ki lehet belőle centrizni a fölösleges vizet.
Lehetne hosszabb a felmosó rúd.
Szeretjük. Az előző néhány évig bírta a pörgetést. : )
régebben is volt már ilyen termékem
Nagyon praktikus
nincs
Nagyon elégedett vagyok a termékkel
Sokkal gyorsabb a felmosás a használatával
A régi felmosónk tönkrement.
P-DC1-WEB10