Oldal frissítése

Vélemények: Vigan Mammoth EK1, teljes fém

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Vigan Mammoth EK1, teljes fém témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Vigan Mammoth EK1, teljes fém termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Vigan Mammoth EK1, teljes fém megvásárlása után te is írsz értékelést.
Vigan Mammoth EK1, teljes fém - Szeletelőgép
Vigan Mammoth EK1, teljes fém
Megszűnt
Peter, Trnavaflag
Értékelve: 2021. 02. 01., változat: Vigan Mammoth EK1, teljes fém
Hitelesített vásárlás
Fémszerkezet
műanyag fogaskerekek, gyenge motor
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Kateřina, Praha Kunraticeflag
Értékelve: 2020. 10. 10., változat: Vigan Mammoth EK1, teljes fém
Hitelesített vásárlás
Stabil, jól ül a pulton, nem túl nagy, és van egy tálcája az aprított ételeknek és a morzsáknak. Csak ki kell üríteni, és máris megtisztul.
A fogazott kés jó lehet a puha kenyérhez, de nekem mindent átlósan vágott. Nem hiszem, hogy meg tudom csinálni - egy egyenes késsel minden szelet olyan, mint a másik 😀 ♪
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10