Oldal frissítése

Vélemények: ViewSonic M2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ViewSonic M2 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ViewSonic M2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ViewSonic M2 megvásárlása után te is írsz értékelést.
ViewSonic M2 - Projektor
ViewSonic M2
Raktáron > 5 db
274 890 Ft
Kosárba
Jakub, Jílové u Prahyflag
Értékelve: 2023. 08. 14., változat: ViewSonic M2
Hitelesített vásárlás
Erre a projektorra sok panasz érkezik az Alza-nál. Rájöttem, hogy ennek oka van. Először egy törött hangszóróval érkezett hozzám, ezért meghirdettem. Mivel a Viewsonic M2 tetszett a funkciók és a tömörség szempontjából, egyszerűen szükségem volt egy minőségi projektorra az utazáshoz, adtam neki egy második esélyt, és újra megrendeltem, A következő darab először úgy tűnt, hogy rendben van, de a harmadik használat után leállt a megfelelő fókuszálás, így a kép nézhetetlen volt. A másik dolog: A projektornak van saját belső lejátszója, amely azonban katasztrofálisan elavult, és még olyan alapvető funkciókat sem tud kezelni, mint például a sáv görgetése másképp, mint egy régi videón, a képernyőtükrözés sem működik megfelelően, és egyszer még a mobiltelefonomat sem tudtam csatlakoztatni. (Huawei p30 pro, nem hiszem, hogy ez egy teljes árok) Kompatibilis alkalmazások meg lehet számolni egy kézen. Ami a lejátszott fájlokat illeti, a primitív lejátszó képes kezelni az mp4, avi stb. fájlokat. de nem kezeli a beágyazott feliratos fájlokat, és ha a hangról van szó, akkor olyan 50/50, hogy lejátssza, én a hdmi kábelre támaszkodnék, de akkor elmarad a "hordozható projektor" címke lényege, hogy ne csak negatívumokat írjak, a projektornak remek hangja és képe van. De egyébként semmiképpen nem ajánlom.
Minőségi kép
Megfelelő hangzás
tölthető powerbankkal, legalább 30000mAh-t ajánlok (kicsit több mint két órát tud játszani)
Gyenge kivitelezés, az első alkalommal a projektor egy törött reprodkutorral érkezett, a második darab rövid idő után megállt a fókuszálás.
Primitív belső lejátszó
gyenge kommunikáció bluetooth-on keresztül, képernyőtükrözés nem működik
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2020. 12. 24., változat: ViewSonic M2
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Sajnos nem mukodott megfeleloen a termek, meg a csere keszulek sem, igy nem ajanlom. Nem jatszotta le a hangot es szaggatott a felvetel, pedig kiprobaltunk minden megoldast.
Kicsi es konnyu
Nem mukodik megfeleloen, pedig ennyi penzert nem artana...
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15