Oldal frissítése

Vélemények: Versaco fedelek Royal RC fekete 16" szett 4 db

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Versaco fedelek Royal RC fekete 16" szett 4 db témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Versaco fedelek Royal RC fekete 16" szett 4 db termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Versaco fedelek Royal RC fekete 16" szett 4 db megvásárlása után te is írsz értékelést.
Versaco fedelek Royal RC fekete 16" szett 4 db - Dísztárcsa
Versaco fedelek Royal RC fekete 16" szett 4 db
Pillanatnyilag nem elérhető
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 02. 23., változat: Versaco fedelek Royal RC fekete 16" szett 4 db
Hitelesített vásárlás
A belső vezetéket kissé módosítani kell a beszerelés előtt - nyomja be a hajlítás helyére. Ez is le van írva a használati utasításban, de megfelelő fogó nélkül ez lehetetlen és én is sokáig bajlódtam minden vezetékkel, hogy egyenes legyen és szépen illeszkedjen. Nem a klasszikus tenyérrobbanással veszi fel őket, inkább eltör valamit (műanyagot vagy csontot a kezében). Szerszámok is kellenek a beszereléshez, műanyag kapcsokat nem lehet csak kézzel belenyomni a lemezbe (hogy erre a következtetésre jussak, szinte egy ujjamba került). De ha valakit nem zavar a telepítés teljes frusztrációja és néha egy kis hang a kerekekből, akkor valószínűleg megéri a fényűző megjelenést. Nem venném újra, csak ajándékba valakinek, akit nem szeretek.
luxusnak tűnnek
még nem estek le
ha valaki ellopja tőled, könnyen azonosíthatod az elkövetőt törött ujjak és körömszakadt
vagy egy potenciális tolvaj másnap visszaadja neked
telepítés előtt módosítani kell, szerszám nélkül ne is próbálkozzon
nehéz összeszerelés esetén elveszítheti idegeit, ujjait vagy mindkettőt
néha hangot adnak ki vezetés közben
0 ×Jelentés
Patrik, Bratislavaflag
Értékelve: 2022. 02. 06., változat: Versaco fedelek Royal RC fekete 16" szett 4 db
Hitelesített vásárlás
A vizuális fotó vs. relita egyezés, ami plusz az online vásárlásnál. Mivel azonban a fémgyűrűnek szélesebb a kerülete, mint a lemezkorongoknak (két különböző márkán tesztelve), ott nem festjük le anélkül, hogy bármi eltörne, értelmüket vesztik. Le kellett vágnom egy klipet, hogy berakhassam, felteszed a gombokat, de útközben itt-ott veszítesz. Szóval kidobott pénz.
Megjelenés
nem illik a klasszikus lemeztárcsákra = nem alkalmazható
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15