Oldal frissítése

Vélemények: Vention 3.5mm Jack to 3x RCA AV Cable 2m Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Vention 3.5mm Jack to 3x RCA AV Cable 2m Black témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Vention 3.5mm Jack to 3x RCA AV Cable 2m Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Vention 3.5mm Jack to 3x RCA AV Cable 2m Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Vention 3.5mm Jack to 3x RCA AV Cable 2m Black - Audio kábel
Vention 3.5mm Jack to 3x RCA AV Cable 2m Black
Megszűnt
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 11. 24., változat: Vention 3.5mm Jack to 3x RCA AV Cable 2m Black
Hitelesített vásárlás
a kábel különleges módon van bekötve - ha a vége 1, akkor 1=sárga, 2=kopasz (föld), 3=fehér, 4=piros; A TCL TV-n a földelés a 3. pin-en, a sencor TV-n a földelés a 4. pin-en van. a link szerint ez a kábelezés megfelel néhány "régi Panasonic"-nak (ez a MiniAV tényleg NEM szabvány, sajnos). majdnem megborzongtam tőle, és az elejétől kezdve ki akartam vágni, és valami mást rendelni a cinch helyett, nem vártam földet a 2-es pin-en, az én hibám.
0 ×Jelentés
Jozef, Hrabkovflag
Értékelve: 2021. 08. 30., változat: Vention 3.5mm Jack to 3x RCA AV Cable 2m Black
Hitelesített vásárlás
Úgy tűnik, minden rendben
Elég jó design
Úgy tűnik, hogy egyes eszközök találtak egy módot arra, hogy ezek a kábelek valahogy "kódolt", és nem akar dolgozni ezzel a kábellel, bár mások működik a hang és videó átvitelét oké.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10