Oldal frissítése

Vélemények: VELVET Eco Roll White (4 db)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) VELVET Eco Roll White (4 db) témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) VELVET Eco Roll White (4 db) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) VELVET Eco Roll White (4 db) megvásárlása után te is írsz értékelést.
VELVET Eco Roll White (4 db) - WC papír
VELVET Eco Roll White (4 db)
Raktáron > 20 db
1 290 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 11., változat: VELVET Eco Roll Camomile (4 db)
Hitelesített vásárlás
3 réteg itt több, mint 3 réteg a versenytársaknál
Multifunkcionalitás: Ez a WC-papír nem csak az alapvető szükségleteidre való! Tökéletes tartalék zsebkendőnek, rögtönzött kávészőnyegnek vagy akár vészkonfettinek is, hogy megünnepelje a következő sikeres vásárlást!
Túl vonzó: Legyen óvatos, a tekercsek folyamatosan eltűnhetnek, mivel a vendégek haza akarják majd vinni őket emlékbe.
Érzelmi kapcsolat: Néhány használat után úgy érezheti, hogy érzelmileg túlságosan kötődik egy ilyen kivételes termékhez. Egy szereptől búcsút venni nehezebb lehet, mint amilyennek látszik!
A függőség kockázata: A WC-papír minősége és finomsága nem kívánt függőséghez vezethet. Lehet, hogy több időt fogsz a fürdőszobában tölteni, mint amennyi egészséges!
0 ×Jelentés
Kateřina, Všetatyflag
Értékelve: 2023. 11. 15., változat: VELVET Eco Roll Camomile (4 db)
Hitelesített vásárlás
Nagy tekercs, hosszabb élettartam
0 ×Jelentés
Soňa, Teplice 1flag
Értékelve: 2023. 10. 05., változat: VELVET Eco Roll Camomile (4 db)
Hitelesített vásárlás
Elégedettség
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15