Oldal frissítése

Vélemények: VELVANA Arva motormosó 4l

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) VELVANA Arva motormosó 4l témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) VELVANA Arva motormosó 4l termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) VELVANA Arva motormosó 4l megvásárlása után te is írsz értékelést.
VELVANA Arva motormosó 4l - Motortisztító
VELVANA Arva motormosó 4l
Raktáron 1 db
11 490 Ft
Kosárba
Robert, Žádoviceflag
Értékelve: 2024. 05. 12., változat: VELVANA Arva motormosó 4l
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Időben bevált termék. Kiváló minőségű és megbízható zsírtalanító még a nagyon erősen szennyezett felületekhez, alkatrészekhez is. Alkalmas acél alkatrészekhez, valamint alumíniumhoz és hasonlókhoz. A gumi alkatrészeket sem károsítja. Különösen alkalmas motorokhoz, sebességváltókhoz és alkatrészeikhez. Számomra valóban az egyik legjobb termék a kategóriájában.
0 ×Jelentés
Vladislav, Úsovflag
Értékelve: 2024. 04. 29., változat: VELVANA Arva motormosó 4l
Hitelesített vásárlás
jó ár
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15