Oldal frissítése

Vélemények: Veles-X Mahagony Kalimba Brown

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Veles-X Mahagony Kalimba Brown témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Veles-X Mahagony Kalimba Brown termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Veles-X Mahagony Kalimba Brown megvásárlása után te is írsz értékelést.
Veles-X Mahagony Kalimba Brown - Ütős hangszer
Veles-X Mahagony Kalimba Brown
Raktáron 2 db
12 190 Ft
Kosárba
Vásárló, Olomouc 9flag
Értékelve: 2024. 04. 16., változat: Veles-X Mahagony Kalimba Brown
Hitelesített vásárlás
ajándékba vettem a fiúnak 10 éves, most a család játszik, nagyszerű hangzás, a mérete pont megfelelő, mert bennem kisebb volt, nem olyan kézreálló. Talán egy közönséges fa is jó lett volna egy gyereknek, de én egy szép ajándékot akartam készíteni.
hasznos eszköz
méret
hang
a borító nagyon egyszerű. Én azt mondanám, hogy csak mutatóba, nem használatra.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05