Oldal frissítése

Vélemények: USAMS US-ZJ049 Center Console Car Holder Lead-Tu series red

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) USAMS US-ZJ049 Center Console Car Holder Lead-Tu series red témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) USAMS US-ZJ049 Center Console Car Holder Lead-Tu series red termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) USAMS US-ZJ049 Center Console Car Holder Lead-Tu series red megvásárlása után te is írsz értékelést.
USAMS US-ZJ049 Center Console Car Holder Lead-Tu series red - Telefontartó
USAMS US-ZJ049 Center Console Car Holder Lead-Tu series red
Megszűnt
Kateřina, Praha 4 - Hájeflag
Értékelve: 2022. 01. 08., változat: USAMS US-ZJ049 Center Console Car Holder Lead-Tu series red
Hitelesített vásárlás
Tökéletes. Tart a műszerfalon, és egy nehéz telefont is elbír.
Semmi
0 ×Jelentés
Lukáš, Prešov 1flag
Értékelve: 2021. 09. 28., változat: USAMS US-ZJ049 Center Console Car Holder Lead-Tu series red
Hitelesített vásárlás
Sajnos a gyártó szupererős ragasztót hirdet. A tapasztalat azt mutatja, hogy a tartó még magát sem tartja, nemhogy magát plusz a telefont. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felületet a felhordás előtt alkohollal zsírtalanítottuk.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20