Oldal frissítése

Vélemények: USA ARMY 4 X 4, háromszemélyes - zöld

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) USA ARMY 4 X 4, háromszemélyes - zöld témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) USA ARMY 4 X 4, háromszemélyes - zöld termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) USA ARMY 4 X 4, háromszemélyes - zöld megvásárlása után te is írsz értékelést.
USA ARMY 4 X 4, háromszemélyes - zöld - Elektromos autó gyerekeknek
USA ARMY 4 X 4, háromszemélyes - zöld
Raktáron 3 db
191 490 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 04. 04., változat: USA ARMY 4 X 4, háromszemélyes - zöld
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kiváló minőségű, könnyű összeszerelhetőség, jó ár/érték arány, időtálló (5-6 éves korig biztos, hogy használni tudja a gyerkőcünk).
a 4 kerék meghajtásnak és a magas hasmagasságnak köszönhetően terepen is kiválóan lehet használni. 3 kisgyerek kiválóan elfér és enyhe emelkedőn is tudták használni, így a 60 kilós teherbírás valós, valóban képes kezelni ezt a súlyt a 2/4 motor. Csak ajánalni tudjuk!
A 12V helyett szuper lenne, ha lenne lehetőség 24V-ra bővíteni. A lengéscsillapítás lehetne puhább, nagyobb mozgástartományú. A leírásokban szerepel egy napellenző tető is, ami lehetett volna alap tartozék, viszont ezt sehol sem találtam meg, pedig sok esetben klassz lenne, ha lenne teteje az autónak.
0 ×Jelentés
Vladislav, Praha 4flag
Értékelve: 2022. 12. 24., változat: USA ARMY 4 X 4, háromszemélyes - zöld
Hitelesített vásárlás
Egy éve vettem nálad 9000,-ért. Elégedettség nekem és a gyerekeknek.
3 üléses, tágas
vonzó, a gyerekek imádták
tisztességes hang a lejátszóból
egy év után is teljesen működőképes
Újra megvenném
Megfelelően megvilágított fényszórók
Willisnek lehet, hogy van egy fékje
lehetnek extrák, mint például vászontető, utánfutó, kanna
nincs hátsó lámpa, de befejezhető
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15