Oldal frissítése

Vélemények: UleFone uSmart E03 Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) UleFone uSmart E03 Black témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) UleFone uSmart E03 Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) UleFone uSmart E03 Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
UleFone uSmart E03 Black - Vizsgáló kamera
UleFone uSmart E03 Black
Raktáron
65 090 Ft
51 990 Ft
Kosárba
Jan, Litoměřiceflag
Értékelve: 2024. 05. 03., változat: UleFone uSmart E03 Black
Hitelesített vásárlás
Ha nincs Ulefone, amit nem is tudtam, mint telefon márka (OK, az én hibám), akkor ez a kamera szívás az Ön számára, ahogyan nekem és a Samsung telefonomnak is. Az Alza oldal mindenképpen megérdemelné, hogy ez a kamera a "Mobil tartozékok, amiket senki sem ismer" rovatban szerepeljen, hogy egy gyengeelméjű ember (mint én) ne vegyen egy kamerát és reménykedjen, hogy USB-C-n keresztül csatlakozik és megy.
Az igény egy adott telefonmárkára (Ulefone - WTF is Ulefone. )
A kábel közvetlenül a kamera mögött furcsán deformálódott, de mivel sajnos nem tudtam a kamerát a telefonommal (Samsung) futtatni, nem tudom, hogy ez hiba, vagy a kamerával való fényképezéssel kapcsolatos tulajdonság.
0 ×Jelentés
Roman, Dolní Hradištěflag
Értékelve: 2024. 04. 26., változat: UleFone uSmart E03 Black
Hitelesített vásárlás
Rylchlé szállítás, minden úgy működik, ahogy kell
0 ×Jelentés
Jiří, přepychyflag
Értékelve: 2024. 03. 19., változat: UleFone uSmart E03 Black
Hitelesített vásárlás
Minden úgy működik, ahogy kell.
Rövidebb tömlő kamerával
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20