Oldal frissítése

Vélemények: Ugreen USB-A 2.0 4 In 1 Out Sharing KVM Switcher Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Ugreen USB-A 2.0 4 In 1 Out Sharing KVM Switcher Black témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Ugreen USB-A 2.0 4 In 1 Out Sharing KVM Switcher Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Ugreen USB-A 2.0 4 In 1 Out Sharing KVM Switcher Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Ugreen USB-A 2.0 4 In 1 Out Sharing KVM Switcher Black - Kapcsoló
Ugreen USB-A 2.0 4 In 1 Out Sharing KVM Switcher Black
Szállításra kész > 5 db
8 190 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 05., változat: Ugreen USB-A 2.0 4 In 1 Out Sharing KVM Switcher Black
Hitelesített vásárlás
működés közben vált az öt eszköz között
rosszul működik - néha az egérkurzor késleltetése megszakad, egyáltalán nem zökkenőmentes az egérmozgás és ez csak ezzel a kapcsolóval történik. Kapcsoló nélkül mindig tökéletesen működik a borotvám.
egy usb port: (A legtöbben a billentyűzetet és a köpenyt akarják használni. Ehhez usb hubot kell használnom. Már kicseréltem két usb hubot, mert úgy gondoltam, hogy ez egy elosztó vágás. De bármilyen hubon vagy usb2 vagy usb3 hubon levág, külső forrással.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20