Oldal frissítése

Vélemények: UGREEN GaN Fast Charger 100W EU

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) UGREEN GaN Fast Charger 100W EU témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) UGREEN GaN Fast Charger 100W EU termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) UGREEN GaN Fast Charger 100W EU megvásárlása után te is írsz értékelést.
UGREEN GaN Fast Charger 100W EU - Töltő
UGREEN GaN Fast Charger 100W EU
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
23 690 Ft
Kosárba
Ondřej, Olomoucflag
Értékelve: 2023. 08. 23., változat: UGREEN GaN Fast Charger 100W EU
Hitelesített vásárlás
Pontosan azt teszi, amit a pénzért kell tennie.
Nem melegszik túl.
Semmi.
0 ×Jelentés
Jan, Šlapaniceflag
Értékelve: 2023. 08. 18., változat: UGREEN GaN Fast Charger 100W EU
Hitelesített vásárlás
Igen, nagyon kompakt
Nagyra értékelném a portok leírását a maximális teljesítményük feltüntetésével.
0 ×Jelentés
88 LUFTBALLONS s.r.o., Prahaflag
Értékelve: 2023. 07. 28., változat: UGREEN GaN Fast Charger 100W EU
Hitelesített vásárlás
Eredetileg ezt a töltőt üzleti utakra vettem, amikor egyszerre kell csatlakoztatnom 65w ntb + samsung s23 + fejhallgató/watches/e-cigaretta/powerbank samsung. Amikor bedugja a laptopot asus b7 flip szépen feltöltődik. Ha hozzáadom, hogy samsung s23 így minden szépen együtt töltődik maximális sebességgel. De ha bármilyen más eszközt hozzáadok, akkor az ntb-n azt az üzenetet kapom, hogy a töltő túl lassú, és a telefon szupergyors töltés nélkül töltődik. Ha úgy számolom, így ntb 65w + telefon 25w, és elméleti balra 10w más berendezések számára. De a technológia nem elég az órákhoz/fejhallgatókhoz stb. Annak ellenére, hogy a műszaki paraméterek legfeljebb 10 wattot írnak elő. Az én céljaimra inkább egy 165 wattos töltőre lenne szükségem. De sajnos az alza nem árul ilyet. És túl nagy lesz az én céljaimhoz. Ezért fogok magammal vinni egy extra töltőt.
Kompakt töltő
4 port
Szuper gyors töltés támogatása a Samsungtól
1 laptop 65w + samsung telefonhoz való csatlakoztatásakor működik. Bármilyen kiegészítő berendezés csökkenti az ntb töltési sebességét 65w-ról.
0 ×Jelentés
Vásárló, Brnoflag
Értékelve: 2023. 07. 13., változat: UGREEN GaN Fast Charger 100W EU
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szuper alternatíva a MacBook Pro számára
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15