Oldal frissítése

Vélemények: UAG Plyo Pro Ash / Space Grey Samsung Galaxy Z Fold5 tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) UAG Plyo Pro Ash / Space Grey Samsung Galaxy Z Fold5 tok témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) UAG Plyo Pro Ash / Space Grey Samsung Galaxy Z Fold5 tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) UAG Plyo Pro Ash / Space Grey Samsung Galaxy Z Fold5 tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
UAG Plyo Pro Ash / Space Grey Samsung Galaxy Z Fold5 tok - Telefon tok
UAG Plyo Pro Ash / Space Grey Samsung Galaxy Z Fold5 tok
Raktáron > 5 db
31 790 Ft
Kosárba
Karel, Litoměřiceflag
Értékelve: 2023. 11. 27., változat: UAG Plyo Pro Ash / Space Grey Samsung Galaxy Z Fold5 tok
Hitelesített vásárlás
Megvettem a fedelet, mert az UAG márka minőségi fedelet gyárt, a kivitelezés minősége itt magas színvonalú, de van néhány apróság, ami miatt visszaadom ezt a fedelet. Miután az alkalmazás a telefonon, nyitás, majd zárás után a telefon nem záródik teljesen, és van egy rés (az első Foldban lévő réshez hasonlítanám), párszor meg kell szorítani, hogy legalább egy kicsit jobban zárja a telefont, de még mindig van egy rés. Továbbá, van egy probléma az ujjlenyomat-olvasóval, mivel a kivágás olyan kicsi, hogy nem teszem oda az ujjamat rendesen, és az olvasó nem reagál, vagy válaszol, de az ujjlenyomatot nem rögzíti (sajnos nagy ujjaim vannak) ezért használhatatlan számomra, az alkalmazás meglehetősen egyszerű és világos kézikönyv van mellékelve (csak angolul).
Megemelt élek és így nagyszerű védelem az elülső kijelzőnek
Ragaszkodik a telefon széleihez, így úgy tartja, mintha szögeznék.
Mágnes a hátoldalon pl. magsafe töltő
Minőségi kivitelezés
Kis hely az ujjlenyomat-olvasónak - nem funkcionális
Nem záródik a telefon bezárásakor - rés
Kis élek a fotómodul körül a hátoldalon
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20